iSpy: Παίζοντας τους κατάσκοπους

ispyeyeΜικρός ήθελα να γίνω κατάσκοπος... έτσι λοιπόν δημιουργούσα με την φαντασία μου ιστορίες, και ψεύτικα εργαλεία παρακολούθησης. Τώρα όμως μια εφαρμογή για iPhone ήρθε να αλλάξει και αυτό! Το iSpy υπόσχεται άπειρες ώρες διασκέδασης με GeoLocation, και την χρήση της κάμερας σε ένα Social Game κατασκοπείας. Απλά προσπαθήστε να μην σας πιάσουν!

Οι ίδιοι οι παίκτες του iSpy δημιουργούν παιχνίδια βγάζοντας φωτογραφίες αντικείμενα και σημειώνοντας την περιοχή που τα βγάλανε μέσω GPS (geotagging) . Η σημειωμένη περιοχή εμφανίζεται στο παιχνίδι χωρίς να φαίνεται το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το αντικείμενο, και όπως μπορείτε να μαντέψετε ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρετε να βρείτε το αντικείμενο της φωτογραφίας. Η επιβεβαίωση γίνεται με το να μοιραστείτε μια φωτογραφία με το community το οποίο επιβεβαιώνει αν όντως καταφέρατε να βρείτε το αντικείμενο του παιχνιδιού.

ispymap

Μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να μαζέψει αρκετούς φαν. Αν έχετε iPhone μπορείτε να το δοκιμάσετε εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.