Φήμες: Η Apple σκέφτεται να αγοράσει τη Lala

Apple-Officially-Acquires-Lala

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Apple σκέφτεται να αγοράσει την online μουσική υπηρεσία Lala. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, επιτρέπει στους χρήστες της να ακούσουν όποια κομμάτια θέλουν, μία φορά δωρεάν. Στη συνέχεια, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν όποιο κομμάτι τους ενδιαφέρει για $0.10. Ο λόγος της πολύ χαμηλής αυτής τιμής είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν τα κομμάτια που αγόρασαν στον υπολογιστή τους, αλλά μόνο να τα ακούνε μέσα από το site.

Η Lala δίνει πρόσβαση σε περίπου 8 εκατομμύρια τραγούδια από διάφορες εταιρείες, όπως π.χ. EMI Music, Sony BMG Music Entertainment, Universal Music Group και Warner Music Group. Τώρα αν σκεφτεί κανείς και τα 11 εκατομμύρια τραγούδια που διαθέτει το iTunes της Apple σε 23 χώρες, τότε αν η Apple προχωρήσει στην αγορά, θα μετατραπεί στη μεγαλύτερη εταιρείας λιανικής πώλησης μουσικής στο κόσμο.

Μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν. Το μόνο που έχει ακουστεί είναι ότι αν η Apple προχωρήσει στην αγορά, τότε μάλλον ενδέχεται να προχωρήσει στη καθιέρωση ενός προτύπου συνδρομής για την υπηρεσία.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.