Εκδήλωση για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στις 9/12, στην Αθήνα

open-goverment-forum

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά από τότε που άλλαξε η κυβέρνηση όροι όπως "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" "ebooks" και "internet" ακούγονται σχεδόν καθημερινά. Ως αυθεντικός υποστηρικτής των τεχνολογικών εξελίξεων, μόνο ικανοποίηση μου προκαλούν όλα αυτά, αρκεί φυσικά κάποια στιγμή να γίνουν πράξη και οι ανάλογες κυβερνητικές δεσμεύσεις που ακολουθούν τις παραπάνω λέξεις. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει το θέμα, σας προτείνω να παρευρεθείτε την ερχόμενη Τετάρτη στο ξενοδοχείο Divani Caravel όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση με τίτλο "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η προκληση του ΕΣΠΑ, η εμπειρία άλλων χωρών και Μεγάλων Οργανισμών, οι δυνατότητες του Ανοικτού Λογισμικού".

H εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΛΛΑΚ και το knowhow.gr, πίσω από το οποίο βρίσκεται o Στάθης Χαϊκάλης. Όπως γράφει ο ίδιος στο blog του, "Το εγχείρημα θα έχει τη μορφή non-profit δραστηριότητας και η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητά του να κινητοποιήσει πολίτες, ειδικούς, στελέχη επιχειρήσεων, πολιτικούς σε εθνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, οι οποίοι θεωρούν ότι η ανάταση της χώρας έχει ως προϋπόθεση την προώθηση της Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης. Προϋπόθεση για ενίσχυση της Παραγωγικότητας, της Ανταγωνιστικότητας, της Δημιουργικότητας και της Διαφάνειας.". Μέρος του εγχειρήματος, είναι όπως καταλαβαίνετε και η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το forum θα διαρκέσει από τις 9.30 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα ενώ δεν υπάρχει εισιτήριο, μια απλή εγγραφή αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.