Facebook: Νέες αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου

facebook-logo

Εχθές ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg έγραψε ένα γράμμα προς όλους τους χρήστες της υπηρεσίας στο οποίο συζητά τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στα ζητήματα της διαχείρισης απορρήτου τις ημέρες που έρχονται. Στο γράμμα αναφέρει ότι πλέον οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν για κάθε post που κάνουν σε ποιον θα είναι διαθέσιμο, ενώ ανακοίνωσε και την κατάργηση των δικτύων.

Στην συνέχεια ο Mark, αναφέρει ότι τους τελευταίους δυόμιση μήνες οι χρήστες του Facebook αυξήθηκαν κατά 50 εκατομμύρια φθάνοντας έτσι τους 350 εκατομμύρια! Για όσους ανησυχούν ότι μπορεί οι νέες αλλαγές να είναι δύσκολες, μην ανησυχείτε. Μόλις ενεργοποιηθούν οι νέες αλλαγές θα εμφανιστεί ένας οδηγός που θα σας κατατοπίσει πλήρως στις νέες επιλογές προτείνοντας σας μάλιστα τις καλύτερες ρυθμίσεις για τον λογαριασμό σας.

Προσωπικά οι αλλαγές αυτές πιστεύω ότι χρειάζονται την μέγιστη προσοχή μας. Μπορεί να μοιράζουμε περισσότερα από όσα στην πραγματικότητα θέλουμε, απλά επειδή μας το πρότεινε το Facebook, και όχι επειδή το διαλέξαμε εμείς. Δεν ανυπομονώ κάθε φορά να δίπλο-ελέγχω  φωτογραφίες μου, τις οποίες ανέβασε "φίλος", έτσι ώστε να μην είναι διαθέσιμες σε όλον τον πλανήτη. Περισσότερα μόλις γίνουν οι νέες αλλαγές.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.