Echofon: Τώρα και σε Mac

echofon

Η γνωστή εφαρμογή iPhone για Twitter, Echofon (παλιότερα γνωστή ως TwitterFon) τώρα κάνει την εμφάνιση της και σε υπολογιστές Mac -σε στάδιο BETA. Ακριβώς όπως το Tweetie και άλλες εφαρμογές που έκαναν αυτή την "μεταφορά" από φορητές συσκευές σε υπολογιστές, το Echofon προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερη επαφή με το Twitter έτσι ώστε να θεωρείται ουσιαστικά ως μια επέκταση της φορητής εφαρμογής.

Το Echofon δεν μπορούμε να πούμε ότι προσφέρει κάποια καινοτόμο δυνατότητα, παρόλα αυτά προσφέρει σίγουρα όλες τις δυνατότητες που θα θέλαμε να είχε μια τέτοια εφαρμογή. Θα βρείτε tabs με τα Mentions, Direct Messages και Search, ενώ όλη η γνωστή συμβατότητα με drag & drop εικονών και συρρίκνωση url είναι ενσωματωμένη. Δεν υπάρχει όμως κάποια υποστήριξη για βίντεο- τουλάχιστον όχι άμεση.

no images were found

Το Echofon για Mac ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες εφαρμογές όμως σε μια δυνατότητα. Αυτή είναι η δυνατότητα συγχρονισμού της φορητής εφαρμογής και αυτής του υπολογιστή. Η υπηρεσία αυτή είναι δυνατή μόνο με την Pro έκδοση του προϊόντος που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα iTunes για 4.99$

Το Echofon για Mac μπορείτε να το κατεβάσετε από την σελίδα του προϊόντος.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.