H MSI παρουσιάζει το ενδιαφέρον Wind12 U230

msi-wind12u230

Όταν ένα netbook συγκεντρώνει χαρακτηριστικά όπως 4GB μνήμης RAM, διπύρηνο επεξεργαστή AMD, Radeon HD3200 GPU, 320 GB σκληρό δίσκο και εγκατεστημένα τα Windows 7 Home Premium, τα οποία συμπληρώνουν οι θύρες HDMI, Ethernet και 3 θύρες USB, μιλάμε για ένα μια μικρή συσκευή με προδιαγραφές desktop. Αυτό το netbook "ακούει" στο όνομα Wind12 U230 και έρχεται από την MSI.

H εταιρία φρόντισε εκτός των άλλων να κάνει και πιο εύκολη την χρήση του netbook της με μεγαλύτερο πληκτρολόγιο, κρατώντας όμως μικρή την οθόνη.  Επίσης παρά τα χαρακτηριστικά, που παραπέμπουν σε υπολογιστή γραφείου, το Wind12 U230 παραμένει εύκολο στην μεταφορά με το βάρος του να φτάνει τα 1,3 κιλά και την τριών κυψελών μπαταρία του να έχει διάρκεια 4 ώρες. Κάτι όχι και τόσο εντυπωσιακό σε σχέση με ανταγωνιστές του στην αγορά, που όμως αντισταθμίζεται από την πολλά υποσχόμενη απόδοση του.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, με την μνήμη και τον επεξεργαστή να είναι καλύτερα και να προσφέρονται περισσότερες δυνατότητες σταδιακά βλέπουμε το όριο ανάμεσα σε netbook και notebook να είναι δυσδιάκριτο, με τις ταχύτητες τους και τις δυνατότητες τους σε αποθήκευση να είναι παρόμοιες.

[via]

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.