Cinema: The Imaginarium of Doctor Parnassus

the-imaginarium-of-doctor-parnassus-heath-ledger

Σαββατοκύριακο και για όσους σκέφτονται μια επίσκεψη στις κινηματογραφικές αίθουσες, τι καλύτερο από την ταινία του μεγάλου Monty Python, Terry Gilliam. Ο Dr Parnassus είναι ο αρχηγός ενός περιπλανούμενου θίασου του Imaginarium, κατά τις παραστάσεις του οποίου το κοινό έχει την δυνατότητα να διαλέξει αναμεσα στο φώς και την χαρά ή το σκοτος. Ο δε Parnassus έχει την δυνατότητα να κατευθύνει την φαντασία των γύρω του ενώ κρύβει και ένα μεγάλο μυστικό. Πριν χρόνια κέρδισε ένα στοίχημα από τον κακό Mr Nick και αυτό του έδωσε την αθανασία του. Αιώνες αργότερα όταν ο Parnassus ερωτέυεται για πρωτη φορά την μεγάλη του αγάπη, θα ήθελε να είναι πάλι νέος και είναι έτοιμος να κάνει μια νέα συμφωνία με το κακό.

Συνοδοιπόρος στην περιπέτεια του είναι ο Tony, ρόλος ο οποίος ανήκε στον Heath Ledger, ωστόσο μετά τον θάνατό του, δώθηκε σε Johnny Depp, Jude Law και Colin Farrell που θα είναι τρεις μεταμορφώσεις του Tony μετά από μία μικρή αλλαγή στο σενάριο.

Η ταινία αναμένεται σαν την κατάθεση ψυχής του Gilliam μετά από τόσα χρόνια κινηματογράφου, ενώ προσμένουμε και την τελευταία ερμηνεία του βραβευμένου με Oscar Ledger, που οι πληροφορίες την θέλουν πολύ καλή.

Πηγή: Cinefreaks.gr

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.