Best Post Awards 2009: Τα δικά μας βραβεία

bestpostawards

Υπάρχουν ορισμένες φορές που πιστεύω πως η -τεχνολογική- απόσταση μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου ίσως τελικά να είναι λίγο μικρότερη από όσο φανταζόμαστε. Τα Best Post Awards 2009 μου δίνουν ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα υπεράσπισης της ελληνικής blogoσφαιράς και των Social Media στη χώρα μας. Η LG Hellas εδώ και τουλάχιστον ένα εξάμηνο κάνει κάτι το οποίο καμία άλλη πολυεθνική δεν έχει κάνει ακόμα στην Ελλάδα, επενδύει συστηματικά και με πλάνο στα social media και τους bloggers. Αυτή τη φορά λοιπόν η LG παίρνει τη πρωτοβουλία και διοργανώνει τα πρώτα βραβεία για τους Έλληνες Bloggers. Όπως μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της ενέργειας, ο κάθε χρήστης μπορεί να δηλώσει οποιοδήποτε post θεωρεί άξιο ανάγνωσης -και βράβευσης- μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου για πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες (Τεχνολογία, Περιβάλλον, Μηχανοκίνηση, Ταξίδια και Πολιτισμός).

H δεύτερη και τελική φάση της ενέργειας θα διαρκέσει από τις 7/12 έως τις 20/12, με τους χρήστες να καλούνται να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους posts ανά κατηγορία. Όλοι όσοι ψηφίσουν το/α αγαπημένο/α τους post θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση με δώρο 10 εξωτερικούς σκληρούς LG XD1 χωρητικότητας 320GB. Οι νικητές κάθε κατηγορίας, εκτός από την ηθική επιβράβευση των κόπων τους, θα κερδίσουν από ένα monitor της LG. Αλλά όχι ένα απλό monitor.. εδώ μιλάμε για το LG W2486L, 24" με μοναδική σχεδίαση και αυθεντικά χρώματα.

Όπως είναι αναμενόμενο το Away συμμετέχει στη κατηγορία της Τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τις 6/12 μπορείτε να δηλώσετε οποίο post μας θεωρείτε πως αξίζει να διαγωνισθεί! Και από τις 7/12 απλά μας ψηφίζετε! Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος. Σε περίπτωση που το Away κερδίσει κάποια οθόνη μέσω της ενέργειας η οθόνη θα κληρωθεί σε όλους εσάς, σας ένα μικρό ευχαριστώ για τη στήριξη σας!

Μπορείτε τέλος να ακολουθήσετε τα Best Post Awards μέσω του Twitter.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.