Twitter lists: Τώρα και με Widget για τις σελίδες σας

twitter-logo

Από την στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους οι λίστες στο Twitter, αρκετοί χρήστες φαίνονται να τους αρέσει, αρκετοί όμως δεν ξέρουν καν για τι πρόκειται. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι κατανοήσουν περισσότερα τώρα που κυκλοφόρησε το νέο Widget για τις λίστες από το Twitter.

To List Widget όπως αποκαλείται είναι ακριβώς ότι λέει το όνομα του. Είναι ένα widget που μπορείτε να τοποθετήσετε στο blog σας, η σε οποιαδήποτε σελίδα θελήσετε, και εμφανίζει όποια λίστα χρηστών του Twitter θέλετε. Μπορείτε να διαλέξετε λίστα οποιουδήποτε χρήστη, να αλλάξετε τον τίτλο, τον υπότιτλο αλλά και την εμφάνιση της λίστας.

twitter_list

Γιατί είναι όμως πολύ ενδιαφέρον αυτό το widget; Γιατί στην πραγματικότητα επιτρέπει να προσθέσετε στην σελίδα σας ένα live feed από tweets. Προφανώς δεν επιτρέπει να κάνεις tweet, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείς τις σελίδες σου χωρίς να χρειαστεί να πας στο Twitter.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Twitter lists: Τώρα και με Widget για τις σελίδες σας”

  1. [...] Πριν λίγο καιρό έκαναν την εμφάνιση τους οι λίστες στο Twitter. Τώρα ήρθε η ώρα για μια μικρή ανανέωση σε αυτές, αναμενόμενη θα έλεγα. Για άλλη μια φορά για όσους δε γνωρίζουν, οι λίστες δίνουν την δυνατότητα να μοιραστούμε μια λίστα από άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μέσω του λογαριασμού μας ή και όπως σας έχουμε πει διαμέσου widgets. [...]