To Xobni φέρνει το Twitter στο inbox σας

xobni

Πριν σας περιγράψουμε με ποιον τρόπο ακριβώς μπορεί το Twitter να αλληλεπιδρά με τον email λογαριασμό σας, ας γράψουμε λίγα λόγια για το τι ακριβώς είναι το Xobni. Πρόκειται για ένα plugin του Outlook, το οποίο αναλαμβάνει να οργανώσει τον λογαριασμό σας άλλα και να δημιουργήσει ένα προφίλ του ατόμου με το οποίο επικοινωνείτε. Αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες επικοινωνίας, στατιστικά κι άλλες πληροφορίες. Εκτός από αυτά, άλλα και από τον συγχρονισμό με το Facebook (με φωτογραφίες και status updates) που υπάρχει από τον Απρίλιο, πλέον ο χρήστης του Xobni έχει την δυνατήτα να δει περισσότερες πληροφορίες για τον συνομιλητή του και από το Twitter.

twitter_in_xobniΔεν εμφανίζει ένα full stream από όλους όσους "ακολουθείτε", άλλα μόνο τα τελευταία tweets του ατόμου με το οποίο ανταλλάζετε email, είτε το ακολουθείτε είτε όχι. Τα tweets αυτά σας βοηθούν να μάθετε περισσότερα πράγματα για τον άλλο χρήστη και οι πληροφορίες εμφανίζονται με τρόπο παρόμοιο με εκείνο, που εμφανίζονται στις αντίστοιχες δυνατότητες για το Facebook και το LinkedIn ή το Skype, όπως φαίνεται στο screenshot αριστερά. Επίσης μπορείτε να απαντήσετε μέσω Twitter ή να κάνετε follow την επαφή σας.

Το Xobni αν και σχετικά άγνωστο, αφού υπάρχουν πιο δημοφιλείς εφαρμογές αλληλεπίδρασης με το Facebook ή το Twitter, φαίνεται πως τα πάει αρκετά καλά και ήδη 3 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν κατεβάσει.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.