Nokia N900: Τα preorders ξεκίνησαν

N900_preorder

Πριν από μια βδομάδα ακριβώς σας παρουσιάσαμε το νέο smartphone της Nokia, το N900. Όπως σας είχαμε πει είχαμε πει θα άρχιζε να διατίθεται σε ορισμένες αγορές από τον Οκτώβριο με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα €500. Όλα πάνε σύμφωνα με τα λεγόμενα μας, καθώς αν πάτε στο site της Nokia για το Ν900, θα δείτε ότι τα preorders ήδη ξεκίνησαν για επιλεγμένες αγορές, όπου φυσικά η Ελλάδα δεν ανήκει μέσα σε αυτές. Οι τυχερές αυτές αγορές λοιπόν είναι της Φιλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Σουηδία και της Αγγλίας. Η τιμή στην οποία διατίθεται το Ν900 για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα £499.00,δηλαδή περίπου €570. Οπότε και στην Ελλάδα η τιμή του Ν900 μάλλον κάπου εκεί θα παίζει.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Nokia N900: Τα preorders ξεκίνησαν”

  1. Ο/Η hyperspaced λέει:

    "...τα preorders ήδη ξεκίνησαν για επιλεγμένες αγορές, όπου φυσικά η Ελλάδα δεν ανήκει μέσα σε αυτές"

    Γιατί αυτή η απαισιοδοξία και η μοιρολατρεία; Η χώρα μας είναι από τις μεγαλύτερες αγορές κινητών τηλεφώνων κατά κεφαλήν.

    Έχει δείξει κανείς απλός πολίτης ενδιαφέρον για το N900; Διαθέστε 5 λεπτά και στείλτε ένα e-mail προσωπικά στη Nokia ώστε να σας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας αποκλείστηκε και να υποδείξουν εναλλακτικούς τρόπους προ-αγοράς της συσκευής.

    Μη νομίζετε ότι όλα τα e-mail στις μεγάλες εταιρείες μένουν αναπάντητα. Ας κινηθούμε λίγο και εμείς και ας διεκδικήσουμε τα προνόμια που θέλουμε. Καθισμένοι στον καναπέ δε κερδίζουμε τίποτα.