Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων του Tim Burton!

alice

Εδώ και μήνες γνωρίζουμε για την νέα συνεργασία ανάμεσα στον σκηνοθέτη Tim Burton και τον Johnny Depp, άλλα και την Helena Bonham Carter. Και τους τρεις μαζί τους είδαμε στο Sweeney Todd, άλλα τώρα συνεργάζονται στην Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη τελειώσει και μένει η μετατροπή της σε 3D πριν την προβολή της τον Μάρτιο του 2010. Ως τότε μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας, που προβλήθηκε στο Comic-Con 2009.

Το κλασσικό παραμύθι της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων εμπλουτίζεται από την Linda Woolverton. Η Αλίκη είναι ένα 17χρονο κορίτσι που ενώ πηγαίνει σε μια δεξίωση, ανακαλύπτει ότι πρόκειται να την αρραβωνιάσουν μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου. Δραπετεύει και ακολουθεί ένα λευκό κουνέλι, ώσπου πέφτει σε μια τρύπα. Από εκεί μεταφέρεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο, γεμάτο ενδιαφέροντες και αινιγματικούς χαρακτήρες, στον οποίο είχε βρεθεί και πριν από δέκα χρόνια άλλα χωρίς να το θυμάται.

Πέρα από τους Johnny Depp και Helena Bonham Carter (στους ρόλους των Mad Hatter και Κόκκινης Βασίλισσας αντίστοιχα) έχουμε και την Anne Hathaway ως Λευκή Βασίλισσα. Να θυμίσουμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αλίκης τον έχει η Mia Wasikowska ενώ ο Allan Rickman θα είναι στον ρόλο του Caterpillar, ο Michael Sheen θα είναι ο άσπρος κούνελος ενώ ο Christopher Lee ο Jabberwock.

Cinefreaks.gr

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.