FIFA 10: Κυκλοφορία 2 Οκτωβρίου

fifa10

Το FIFA 2010 ή όπως αλλιώς αποκαλείται και FIFA 10 έχει πλέον επίσημη ημέρα κυκλοφορίας. Η E.A ανακοίνωσε ότι από την παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009,  θα κυκλοφορεί στα καταστήματα.

Ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση:

EA SPORTS is pleased to confirm that FIFA 10 will be available in stores internationally from October 2nd for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Xbox 360® video game and entertainment system, WiiTM home video game system, PC, PlayStation®2 computer entertainment system, Nintendo DSTM, PSP® (PlayStation®Portable) system and mobile.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και σκηνές από το gameplay του παιχνιδιού:

[via]

Σχολιάστε >
11 σχόλια
|
Κατηγορίες:

11 απαντήσεις στο “FIFA 10: Κυκλοφορία 2 Οκτωβρίου”

  1. Ο/Η Andreas λέει:

    Το demo θα είναι διαθέσιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Λένε ότι θα μπορείς να διαλέξεις από έξι ομάδες και να ανεβάσεις και ingame video στο site της ΕΑ.

  2. Ο/Η chris80 λέει:

    Επιτέλους!!! Είμαι φανατικός του FIFA και περιμένω το 10 πως και πως!!! BTW, ξέρετε αν θα έχει καμιά ελληνική ομάδα;

  3. Ο/Η Alexandros λέει:

    Στο demo δεν υπάρχουν ελληνικές ομάδες. Στο κανονικό παιχνίδι παίζουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (έτσι έχει γραφτεί τουλάχιστον και δε φαντάζομαι να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή).

    @chris80 Με όλα αυτά τα καινούργια πράγματα που έχουν ανακοινωθεί για το Fifa 10, κι εγώ το περιμένω με αγωνία. Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει αυτό το 360 dribbling. Εάν είναι έτσι όπως το περιγράφουν στα διάφορα previews, θα είναι αυτό που λένε "η μαγεία του ποδοσφαίρου"!

    Παιδιά, θα κάνετε καμιά παρουσίαση του demo;

  4. Ο/Η Antonis λέει:

    Είδα τα πρώτα video και ένα έχω να πω... Fifa is back και μάλιστα for good! Τέλεια γραφικά! Προβλέπω απίστευτες μάχες, θα λιώσουμε με τους κολλητούς :-)

  5. Ο/Η Thanos λέει:

    Φίλε Αλέξανδρε, είδα ένα βίντεο του FIFA 10 με τον Ronaldo να κάνει τρίπλες με το 360 dribbling και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα! Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! Μου άρεσαν πολύ και τα σπρωξίματα, είναι πολύ ρεαλιστικά. Γενικά, έχω πορωθεί και περιμένω πως και πως το demo στις 10/9.

  6. Ο/Η Antonis Kafes λέει:

    Καλά μιλάμε χαλαρά για το καλύτερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ για ποδόσφαρο! Φίλε Thanos έχεις δίκιο για το 360 dribbling...

    Κάνουμε ζέσταμα στο 9 με κάτι φίλους και από αύριο θα λιώσουμε με το demo. :-) Έχω καιρό να ενθουσιαστώ με παιχνίδι!

  7. Ο/Η aggelos_a λέει:

    Μιλάμε για απίστευτα γραφικά, έτσι; Ανυπομονώ να παίξω το demo... Άντε, λίγες ώρες έμειναν!

  8. Ο/Η Giwrgos λέει:

    Για όσους ενδιαφέρονται το Fifa 10 demo είναι εδω

    http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/807056-fifa-10-pc-demo.html

  9. Ο/Η Thanos λέει:

    Το κατέβασα!!! Παιδιά, έπαθα πλάκα με το 360 dribbling!!! Ο χειρισμός του παίκτη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Μακράν το καλύτερο football game μέχρι τώρα!!!

  10. Ο/Η aggelos_a λέει:

    Παιδιά βγήκε patch για το demo με Ολυμπιακό-Παναθηναικό (http://fifa10.tumblr.com/post/200854616/demo-fifa-10)! Θα το κατεβάσω το απόγευμα στο σπίτι και θα λιώσω!

  11. Ο/Η NasosTS λέει:

    Έχω το fifa σχεδόν από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε σε PS3. Το έχω λιώσει!! Τα δυνατά του σημεία είναι τα γραφικά και το gameplay.