Προς ελληνικές startup: Ξεκίνησαν οι υποβολές συμμετοχών για το Seedcamp 2009

seedcamp

To Seedcamp, η πλέον γνωστή ευρωπαϊκή "θερμοκοιτίδα" startups και ότι πιο κοντά στο Y Combinator υπάρχει στην ήπειρο μας, ανακοίνωσε πως ξεκίνησε εκ νέου για ακόμα μια χρονιά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Seedcamp 2009. O Seedcamp αποτελεί δίχως καμία αμφιβολία μια ετήσια "γιορτή" της επιχειρηματικότητας στην οποία πολλοί νέοι επιχειρηματίες επιδιώκουν να συμμετέχουν, με σκοπό να βρουν χρήματα αλλά και πολύτιμη γνώση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Seedcamp Week, πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην σχετική σελίδα του Seedacamp, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να γνωρίζετε -σε περίπτωση που προκριθείτε- πως η εκδήλωση θα λάβει χώρα μεταξύ 21 και 25 Σεπτεμβρίου 2009 στο Λονδίνο, στις εγκαταστάσεις του UCL. Στο τέλος της εβδομάδας πέντε ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Seedcamp θα χρηματοδοτηθούν με ένα ποσό το οποίο μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 50.000 Ευρώ για ένα equity stake τοποθετείται μεταξύ 5%-10%.

Το διοικητικό συμβούλιο του Seedcamp, το οποίο τελικά αποφασίζει και για το ποιές startup θα χρηματοδοτηθούν αποτελείται από τους:

Σε περίπτωση που δεν θέλετε πάλι να πάτε μέχρι το Λονδινό για seed funding, υπάρχει και το ελληνικό OpenFund το οποίο δίνει 20.000 Ευρώ για το 20% της χρηματοδοτούμενης startup.

[via Techcrunch Europe]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Προς ελληνικές startup: Ξεκίνησαν οι υποβολές συμμετοχών για το Seedcamp 2009”

  1. Ο/Η Vicki Kolovou λέει:

    Poly kalh eukairia kai logiko to 5-10% !!