Η κλήρωση της LG LH5000: Save the date!

lg-klirwsi

Όπως ήδη γνωρίζετε, το βράδυ του Σαββάτου ο έληξε η περίοδος των συμμετοχών για την LG LH5000, την οποία πολύ ευγενικά μας παραχώρησε η LG Hellas. Μετά από περίπου ένα μήνα και +150 έγκυρες συμμετοχές νομίζω πως ήρθε η ώρα που όλοι περιμένατε. Η ώρα της κλήρωσης! Και επειδή από την αρχή σας είπαμε πως αυτός ο διαγωνισμός δεν θα είχε καμία σχέση με κανένα άλλο, θα κρατήσουμε την συγκεκριμένη λογική μέχρι το τέλος του. Έτσι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους διαγωνισμούς που έχει τρέξει στο παρελθόν το Away, η κλήρωση για την LG LH 5000 θα μεταδοθεί live μέσα από το Away, μέσω του καναλιού μας στο livestream.com.

Αυτή τη Πέμπτη (9/7/2009) λοιπόν στις 17.30μμ το απόγευμα ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση η οποία θα αναδείξει τον νικητή της LH5000. Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχουμε έτοιμο -και δημοσιευμένο- το post της κλήρωσης έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την live μετάδοση κατά τις 17.15μμ. Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Last but not least. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όλα τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η ανταπόκριση και τα σχόλια σας μας γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια καθώς ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ ζωντανό και δραστήριο κοινό συνασπισμένο στο πλάι μας! :)

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Η κλήρωση της LG LH5000: Save the date!”

  1. Ο/Η sakis_1989 λέει:

    mia erwthsh....tha eprepe na eimaste kai profil sto http://www.away.gr otan steilame to email me to prt scr gia to diagwnismo...?

  2. Ο/Η sakis_1989 λέει:

    *eixame

  3. Ο/Η ελενη λέει:

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!1