To Seesmic αλλάζει στρατηγική, bye bye video

seesmic-community

Το Seesmic -ουσιαστικά ο Loic Le Meur- κατάλαβε πως το Seesmic Video δεν τραβάει καθόλου και επιτέλους ανακοίνωσε πως η εταιρία αλλάζει στρατηγικό πλάνο ανάπτυξη και από εδώ και πέρα θα δίνει περισσότερη βάση στο, περισσότερο επιτυχημένο, Seesmic Desktop. Το Seesmic Video δεν θα σταματήσει εντελώς, ωστόσο έχει ήδη μεταφερθεί σε δικό του subdomain και αφήνει την αρχική σελίδα για το Seesmic Desktop, το Seesmic iPhone Application που ετοιμάζεται και την web based έκδοση της εφαρμογής η οποία επίσης αναμένεται σύντομα. Στο video που ακολουθεί ο Le Meur ανακοινώνει την αλλαγή της στρατηγικής της εταιρίας του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “To Seesmic αλλάζει στρατηγική, bye bye video”

  1. Ο/Η Στέφανος λέει:

    Μιας και το ποστ δεν έχει προσωπικό σχόλιο, αλλά απλά περιγράφει το γεγονός, να κάνω εγώ ένα...

    Έχουν βγει όλοι τώρα και τον κράζουν τον Loic και πόσο ηλίθια ιδέα ήταν το Seesmic. Αν το είχε αγοράσει κάποια από τις εταιρίες που έχουν αγοράσει ακόμα πιο "ηλίθιες" ιδέες, τώρα οι ίδιοι που τον κράζουν θα τον αποθέωναν... Έτσι είναι αυτά...

    Δεν θέλω να τον υποστηρίξω, ίσα ίσα που τον θεωρώ και τον Loic και τους φίλους του κάπως ξεπερασμένους. Δεν μπορώ να το εντοπίσω σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά στο παιχνίδι που παίζουν βλέπω ότι κάτι χάνουν. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να αφήσουν τους αγωνιστικούς χώρους και να γίνουν πετυχημένοι προπονητές...!