Κυκλοφόρησε το Google Chrome για Mac και Linux

googlechrome

Έχουμε μερικά χαρούμενα ...αλλά και όχι απαραίτητα καλά νέα για όσους περίμεναν το Google Chrome για Linux και Mac. Για όσους μας διαβάζουν συχνά, είχαμε αναφέρει ότι η κυκλοφορία του Google Chrome ήταν πολύ κοντά... και σήμερα έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του, εάν και είναι... ως Developer Version.

Το Google Chrome μπορείτε να το κατεβάσετε για Mac OS X και Linux από την σελίδα για developers, αλλά δε προτείνεται καθώς καμία έκδοση από τις δύο δεν θεωρείται σταθερή ή ακόμα καν κοντά στο τελικό αποτέλεσμα που αναμμένεται. Εντάξει, μπορεί να μην είναι μια τελική έκδοση αλλά το καλό είναι ότι πλέον μπορείτε να βάλετε και εσείς στο αγαπημένο σας μέρος στο Dock, κάτι το οποίο γράφει Google Chrome, και ποιος ξέρει...ίσως σύντομα αντικαταστήσει και το εικονίδιο σας για τον Safari/Firefox.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Κυκλοφόρησε το Google Chrome για Mac και Linux”

  1. Ο/Η Giorgos Skettos λέει:

    Δεν ξέρω τι να πρωτοπω ρε παιδιά. Έχω τα tweets του http://www.away.gr σε client και τα λαμβάνω πολύ σύντομα αφού ποσταριστούν. Δεν υπάρχει κάτι πιο εξωφρενικό απο το να Επιλέγεις κάποιον για την ενημέρωση σου, και τελικά πατώντας το link να βλέπεις άλλα αντ' άλλων. Γράψτε ότι ειναι DEV / Beta δεν ξέρω και 'γω τι. Έλεος πια με τους παραπλανητικούς τίτλους.
    Σκεφτείτε ότι οδηγείτε traffic στο site, αλλά για σκεφτείτε πόσες φορές θα ξαναγίνει αυτό. Προσωπικά κόβω και τα tweets... ; Έλεος...

  2. [...] http://www.away.gr Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:Google Chrome, Version 2.0! (0)Google Chrome: Διαφήμιση και στην tv! (Βίντεο) (2)Linux: Έπιασε το 1% των χρηστών (0) Tags: google, Google Chrome, linux, Mac OS X [...]