Chrome για Mac: "Όλα πάνε μια χαρά"

chromeonmac

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα τις τελευταίες μέρες στο Google I/O αλλά από ότι φαίνεται ένα ερώτημα είναι που παραμένει, και κάνει την διαφορά.... πότε θα δούμε Google Chrome για Mac OS X; Η Google έχει υποσχεθεί την εμφάνιση του Google Chrome για Mac OS X κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο, αλλά έχοντάς περάσει τόσοι μήνες, ακόμη δεν είναι έτοιμο.

Σήμερα εντοπίσαμε ένα post στο Google Chronium Blog το οποίο αναγράφει "Google Chrome for the mac is coming along fine". Τί σημαίνει αυτό; Όχι πολλά...αλλά εάν ακολουθήσουμε και διαβάσουμε το πιο λεπτομερές post στο οποίο αναφέρονται για τον αποκλεισμό των Tabs από την υπόλοιπη εφαρμογή (sandboxing), βασικό χαρακτηριστικό του Google Chrome (δεν επιτρέπει μια κακόβουλη ιστοσελίδα να επηρεάσει ολόκληρο τον browser), θα δούμε ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι την θέση του ηγέτη στην ομάδα του Google Chrome την έχει ο Mike Pinkerton, γνωστός για την συνεισφορά του στο Project Camino του Mozilla, (ένας browser ειδικά για Μac).  Πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί αργεί τόσο η κυκλοφορία του Chrome.

Εδώ μπορούμε να στραφούμε σε αυτό που μας απάντησε η Google - "Είναι σημαντικό για εμάς η έκδοση αυτή να δίνει την αίσθηση αλλά και να συμπεριφέρεται ως μια εφαρμογή φτιαγμένη για Mac OS X και να προσφέρει το υψηλό επίπεδο ποιότητας που αναμένει ένας χρήστης Mac"

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.