Ο Firefox 3.5 RC έρχεται αρχές Ιουνίου και o Fennec Alpha 1 είναι ήδη εδώ

63622751_a825294560_o

Το επόμενο μεγάλο release του Firefox είναι πολύ κοντά. Μετά από μία αρκετά μεγάλη beta περίοδο, ο Mike Beltzner, διευθυντής ανάπτυξης του Firefox, ανήγγειλε το εξής για την ερχόμενη Τετάρτη :

"setting an aggressive code freeze target"

Και αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο σοβαρό bug για να τους καθυστερήσει, μέχρι την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου θα έχουν την 3.5 RC version έτοιμη για τους testers. Επίσης πρόσθεσε ότι η ομάδα του Firefox αποτελείται από 52 code blockers και 12 non-code blockers και ότι η πρόοδος ήταν πολύ μεγάλη αυτή τη φορά. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του Firefox 3.5 θα είναι το ενισχυμένο JavaScript, δίνοντας έτσι στο browser μεγάλη ταχύτητα με τα web applications. Ακόμη πρόσθεσε ότι βελτιώθηκε το restore tool, κάποια υποστήριξη σε HTML 5 και τέλος προστέθηκε και ένα private browsing mode.

Στις σχετικές ειδήσεις με τη Mozilla θα πρέπει να αναφέρουμε ότι βγήκε η Alpha 1 version του Firefox browser για Windows Mobile 6. Σε αυτή τη νέα version παρατηρείται βελτιωμένη συμπεριφορά μνήμης. Ακόμη το user interface χρησιμοποιεί μία CSS-based solution, η οποία καθιστά την ανάλυση ανεξάρτητη. Τέλος προστέθηκε και support για add-ons. Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να κατεβάσετε την Alpha 1 version, μπορείτε να το κάνετε από εδώ (release notes).

[via] [via]

Σχολιάστε >
35 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.