Facebook: Επιτέλους "Verified" Εφαρμογές

facebook-logo1

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για Verified Applications (εγκεκριμένων εφαρμογών) του Facebook, και επιτέλους ετοιμάζεται η κυκλοφορία του. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει σε διάφορες εφαρμογές να φέρουν έγκριση από το Facebook όσο αφορά την αξιοπιστία τους. Χρήσιμο όσο αφορά την επιτυχία διάφορων εφαρμογών και σίγουρα κάτι το οποίο χρειαζόταν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το Facebook.

Το Facebook δεν προσφέρει κάποιον εύκολο τρόπο για να ξεχωρίσεις τις "καλές", από τις κακόβουλες εφαρμογές που το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν τον προφίλ του χρήστη με μηνύματά spam. Και με 52,000 εφαρμογές στην πλατφόρμα του Facebook , αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Ένας τρόπος για τον διαχωρισμό τους είναι ο χρήστης να διαβάζει τα user reviews για κάθε εφαρμογή. αλλά σίγουρα όλοι θα προτιμούσαν την χρήση της "σφραγίδας" του Facebook ειδικά εάν πρόκειται για εφαρμογές που χρειάζονται προσωπικά δεδομένα του χρήστη για να δουλέψουν σωστα. Ποιος θα εμπιστευόταν τα προσωπικά του δεδομένα σε έναν άγνωστο developer μιας εφαρμογής;

Παράλληλα με την έναρξη των Verified Apps το Facebook θα κάνει επίσης μερικές σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι εφαρμογές στην πλατφόρμα. Οι εφαρμογές πλέον θα εμφανίζονται σε μορφή News Feed, με αποτέλεσμα να βλέπετε τι παιχνίδια / εφαρμογές τρέχουν οι φίλοι σας.Η άλλη μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεται το Facebook τις εφαρμογές είναι αυτή τον προφίλ των εφαρμογών. Οι σελίδες εφαρμογών τώρα λειτουργούν σαν σελίδες γκρουπ, μετά την αλλαγή θα δουλεύουν σαν δημόσια προφίλ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους χρήστες να μιλούν με τον developer της εφαρμογής ή και να σχολιάζουν.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Facebook: Επιτέλους "Verified" Εφαρμογές”

  1. Ο/Η Twitted by apithano λέει:

    [...] This post was Twitted by apithano - Real-url.org [...]