Ανανεωμένο blogchannel.gr με συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

blogchannel

Για το blogchannel σας έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν. Νομίζω όμως πως αυτή η εβδομάδα ανήκει δικαιωματικά στα παιδιά (Ν. Μπαρδάκης, Γ. Γκριτζάλας και Μ. Ξανθογεώργης) που τρέχουν το BC εδώ και περίπου ένα χρόνο (παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Open Coffee του περασμένου Ιουνίου). Η αρχή της εβδομάδας επιφύλασσε μια μεγάλη αλλαγή για τους φίλους του καναλιού καθώς το BC έφυγε από την Beta φάση και παρουσιάστηκε πλήρως ανανεωμένο σε WordPress με καινούργιο λογότυπο και σαφώς καλύτερη δομή.

Παράλληλα το blogchannel παρουσίασε το πρώτο sister-site του, το greekvote.gr το οποίο θα αποτελεί από εδώ και στο εξής τον πολιτικό βραχίονα του καναλιού. Αργά χθες το βράδυ επικοινώνησα με τον Γιώργο Γκριτζάλα (ο οποίος είναι μεταξύ άλλων και Contributing Editor του Away για τα Wii games) ο οποίος έχει την θέση του Business Director στο BC για να μάθω μερικά πράγματα σχετικά με το μέλλον του όλου εγχειρήματος. Το σίγουρο είναι πως τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα από τα θετικά σχόλια που έλαβαν τόσο για το καινούργιο design του BC όσο και για την συνέντευξη με την Ντόρα Μπακογιάννη και ετοιμάζονται και για νέες τέτοιου είδους συνεντεύξεις.

Στο καθαρά αναπτυξιακό κομμάτι το BC θα δώσει από εδώ και πέρα ιδιαίτερη έμφαση στις εσωτερικές παραγωγές καθώς και σε συνεργασίες με τρίτες σελίδες. Στο οικονομικό κομμάτι, το BC δεν πρόκειται να αναζητήσει, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, επενδυτική βοήθεια είτε από Angel fund είτε από VC.

Η πρώτες ημέρες λειτουργίας του greekvote χαρακτηρίζονται πάντως ιδιαίτερα επιτυχημένες καθώς κατά τη χθεσινή ημέρα (Πέμπτη) πραγματοποιήθηκε και η πρώτη ζωντανή συνέντευξη του καναλιού με φιλοξενούμενη την ΥΠ.ΕΞ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθεί η συνέντευξη:


Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.