1εκ. downloads για το X-Men Origins: Wolverine

x-men-origins-wolverine-2

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα από την ημέρα που έκανε την εμφάνιση της η ταινία X-Men Origins: Wolverine έχει γίνει download πάνω από ένα εκατομμύριο φορές μέσω του BitTorrent. Παράλληλα το workprint της ταινίας είναι το πλέον δημοφιλές download και στο Pirate Bay, από το οποίο έχει κατέβει πάνω από 400.000 φορές, ενώ ιδιαίτερα ψηλά βρίσκεται και σε άλλα, λιγότερο γνωστά torrent sites ανά τον κόσμο. Όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα η παραγωγός εταιρία, 20th Century Fox, προσπάθησε να βρει τον υπεύθυνο για την διαρροή της ταινίας καθώς και να κατεβάσει το workprint από το Internet δίχως όμως ιδιαίτερα επιτυχίας, όπως φαίνεται τουλάχιστον με βάση τα παραπάνω δεδομένα.

Οι οικονομικές ζημίες της εταιρίας από την όλη ιστορία είναι σίγουρα τεράστιες με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για ποσό της τάξης των $100εκατ. Μέσα σε όλα αυτά, εμείς απλά αναρωτιόμαστε πόσοι τελικά θα δουν την ταινία στους κινηματογράφους!

[via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “1εκ. downloads για το X-Men Origins: Wolverine”

  1. Ο/Η Basilakis λέει:

    [kafros mode]

    Δώσε μας και το link ρε Δημήτρη!

    [/kafros mode]

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @Basilakis

    Δεν ξέρω αν θα με πιστέψεις αλλά δεν τα έχω! :p

  3. Ο/Η Ozzy λέει:

    I really enjoyed X-men orgins much more than the firt X-men films, fantastic film, really gritty! Also want to give the game a go too!

  4. Ο/Η Investment in Property λέει:

    I really enjoyed Xmen orgins, I thought it was much more gritty and enjoyable than the pervious xmen films!

  5. Ο/Η Sam Winter λέει:

    Xmen Origins was my favourite film in the series to date. Much more gritty...less made for the teen audience. I was surprised as I had come to expect pretty average films in the series before it.