Το realstars.gr υπόσχεται να σας κάνει star

Ομολογώ πως είναι λίγο προβοκατόρικος ο τίτλος. Ωστόσο θεωρώ πως σε γενικές γραμμές αυτός είναι ο στόχος του realstars.gr, να δημιουργήσει και να συντηρήσει μια εικόνα στο διαδίκτυο για τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές και τους πολιτικούς που θα το επιλέξουν. Ένας Image Maker 2.0 για να το θέσουμε πιο απλά. "Δηλαδή τι ακριβώς προσφέρει στους πελάτες του;" θα αναρωτιέστε. Η ομάδα του realstars θα αναλάβει για εσάς να δημιουργήσει μια πλήρη ταυτότητα σε όποιοδήποτε social networking site -από το Facebook και το Twitter μέχρι το Zoo και το Pathfinder- της ζητήσετε, μέσω της οποίας θα προωθείται την δουλειά και την προσωπικότητα σας. Πίσω από το project βρίσκεται ο Αποστολής Αϊβαλής (σ.σ. δημιουργός του adface.gr) και η ομάδα του η οποία δηλώνει έτοιμη να διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία, και απτά αποτελέσματα προφανώς, την εικόνα wannabe stars και όχι μόνο. Αλλά τι ακριβώς κάνει το realstars;

Οι τιμές, για ορισμένες τουλάχιστον από τις υπηρεσίας της εταιρίας, μοιάζουν προσιτές καθώς η συντήρηση δύο προφίλ σε διαφορετικά social networks θα στοιχίσει στον ενδιαφερόμενο 200 Ευρώ τον μήνα, με ελάχιστη διάρκεια συμφωνίας τους έξι μήνες. Στον αντίποδα, από τις πλέον ακριβές υπηρεσίες είναι αυτή της διαχείρισης blogs, με κόστος 3000 Ευρώ τον μήνα. Προφανώς οι πιο ακριβές υπηρεσίες δεν μπορούν να υποστηριχθούν οικονομικά από επαγγελματίες που δεν έχουν μια εταιρία από πίσω τους.

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται περισσότερο σε καταξιωμένα άτομα στον χώρο τους οι οποίοι επιθυμούν απλά να έχουν μια σωστή προβολή και στο Internet ή σε άτομα της γενειάς του Myspace και του Facebook που κάνουν τώρα τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και βλέπουν το Internet ως το βασικό μέσο προώθησης της δουλειάς τους. Ίσως να απευθύνεται και στις δύο ομάδες. Από την πλευράς μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.