Παλαίμαχος κτηνίατρος του πολεμικού ναυτικού CEO της Yahoo;

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι κανένας δεν προσπαθεί να βοηθήσει τη Yahoo μετά την απόρριψη της πρότασης από τη Microsoft και την παραίτηση του συν-ιδρυτή της και CEO της εταιρείας Jerry Yang. Τώρα πλέον η Yahoo ψάχνει αντικαταστάτη για τον Jerry Yang και ο Mike Murdock, ένας παλαίμαχος του πολεμικού ναυτικού "σήκωσε το χέρι". Μήπως το όνομα του σας ακούγεται γνωστό; Αν όχι, τότε πρέπει να σας πούμε ότι ο Mike Murdock ήταν ο ίδιος τύπος που είχε προσπαθήσει να γίνει CEO της Apple το 1997, όταν ο Steve Jobs εργαζόταν τότε ως προσωρινός προϊστάμενος της εταιρείας. Τότε ο Murdock έστειλε ένα e-mail στο Jobs και τον Larry Ellison CEO της Oracle, οποίος ήταν στενός φίλος του Steve και μέλος του συμβουλίου της Apple. Ο Jobs και ο Larry του είπανε για πλάκα ότι η δουλεία ήταν δική του, αλλά στη συνέχεια του είπαν να μην εμφανιστεί στα γραφεία της Apple μιας και CEO στη συνέχει έγινε ο Steve.
Δεν ξέρω αν η Yahoo θα πρέπει να τον απορρίψει το ίδιο εύκολα. Δείτε το βιογραφικό του κυρίου Murdock.

Πρωτότυπο:

Hi and welcome to the site. I wanted to take a moment and give you a bit of background on me and why I am here. I am a US NAVY DISABLED VETERAN. I got my start in computers in 1975/1976 and very early on saw the potential for these machines in our lives. It's amazing how far they've come from the days when we carried paper tape and then cassettes for data storage. Now that and more fits on a simple USB stick.

The power of the web like the computer systems amazed me when it was first unleashed to the public. I can remember sitting in my office at Pixar Animation Studios (when we were still named PIXAR) and thinking...this thing called a browser has some potential, one day people will use this like they use a newspaper. In fact, this will probably replace newspapers.

Βλέπεται; Ήταν ένας οραματιστής. Και αυτό είναι που χρειάζεται πλέον η Yahoo για να ξεφύγει τις δυσκολίες και να πάει μπροστά είναι ένα όραμα και ίσως ο άνθρωπος που μπορεί να της το δώσει να είναι ο Mike Murdock. Πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το internet σαν μία εφημερίδα. Μπορούν να πληροφορούνται σχεδόν για τα πάντα, από πολλές και αντικειμενικές πηγές ταυτόχρονα. Κάτω από την ηγεσία του Yang, η Yahoo ήταν πολυάσχολη και έκανε συνεργασίες με εφημερίδες παρά την πρόβλεψη της μοίρας του. Ο Murdock ίσως αποδειχθεί καλύτερος CEO από τον Yang και δυστυχώς αυτό δεν είναι αστείο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.