Υποστήριξη στα extensions του Google Chrome

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που οι χρήστες δυσκολεύονταν να "μεταπηδήσουν" στον νέο browser της Google, είναι ότι δεν υπάρχει υποστήριξη των extensions, η οποία έκανε τον Firefox τόσο δημοφιλή! Η αλήθεια είναι πως κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά και έτσι ο Chrome δεν θα μπορούσε να αφήσει ανικανοποίητους τους χρήστες του.

Τρία είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της κίνησης: η (αυτονόητη) προσθήκη κάποιων χαρακτηριστικών στον browser, η μεγαλύτερη ευκολία που θα αντιμετωπίζουν οι χρήστες που παλαιότερα χρησιμοποιούσαν πολλά extensions για τα οποία υπήρχε υποστήριξη από τον "παλιό" τους browser και τέλος η δυνατότητα διάφορων συνεργατών να αναπτύξουν τα δικά τους add-ons για τον Chrome.

Χρονοδιάγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, άλλα η Google έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την επίλυση αυτού το θέματος. Κάποια από τα extensions, στα οποία θα ήθελε να παρέχει υποστήριξη; Τα Stuble Upon, Delicius Toolbar, FlashGot, ForecastFox, το Skype extension, ακόμα και το AdBlock, που αν και η Google ποντάρει στα κέρδη της από τις διαφημίσεις, θέλει να δώσει στους χρήστες της την δυνατότητα να τις μπλοκάρουν.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.