Το 4ο GGD αυτή την Πέμπτη 27/11!

Την περίοδο που το www.away.gr ήταν κλειστό είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στο δεύτερο GGD (Girl Geek Dinners) το οποίο έλαβε χώρα στο bar-cinema Nixon στο Κεραμεικό στα τέλη Σεπτέμβρη. Σκοπός του GGD είναι, and I quote, "να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να εξελίξουν τη σχέση τους με τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και τη διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων."

Με βάση την παραπάνω πληροφορία-ορισμό του event και γνωρίζοντας το lineup των ομιλητών αποφάσισα πως δεν πρέπει να χάσω την συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο χώρος ζεστός, η οργάνωση εξαιρετική και ομιλητές πραγματικά ξεχωριστοί. Ειδικά ο Thomas Mylonas της Dot Kite έκανε μια καταπληκτική παρουσίαση για το πόσο σημαντική είναι η γυναικεία παρουσία σε μια επιχείρηση.

Οι μήνες πέρασαν και αυτή την Πέμπτη είναι η ώρα για την τέταρτη συνάντηση των κοριτσιών του GGD. Η Δέσποινα Μπακιρτζή και τα υπόλοιπα κορίτσια του GGD μας προσκαλούν για ένα ακόμα ξεχωριστό απόγευμα γεμάτο επιχειρηματικότητα και socializing.

Ότι πρέπει να ξέρετε για το 4ο GGD:

Πού:
στο NIXON (Bar-restaurant-cinema), www.nixon.gr,
[Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός Αθήνα, τηλ. 2103462077]

Πότε:
την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, στις 19.00.

Ποιοί και τι:
19.00-19.15: Προσέλευση.
19.15-19.30: Καλωσόρισμα στο 4ο Girl Geek Dinners από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.
19.30-19.50: look4studies.com, η Μαριάντζελα Λέστου, μία νέα γυναίκα, μετέτρεψε τις νεανικές της φιλοδοξίες και προβληματισμούς, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, σε ένα αποτέλεσμα το οποίο πολύ γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς για όλους τους νέους ανθρώπους, που αναζητούν πληροφορίες για τις σπουδές τους.
19.50-20.10: "Unsuccess stories of startpups - The big WHY". Ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος εταιρειών για θέματα digital business, ιδρυτής του social network adface, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του communication και marketing, θα μας αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους αποτυχίας τεσσάρων μεγάλων startups.
20.10-20.30: "Extreme networking": Είναι καιρός να ...γνωριστούμε μεταξύ μας!
20.30-20.45: Κλήρωση δώρων ;-)
20.45-21.30: Dinner, Drinks και... απεριόριστο networking!

Για συμμετοχές... πατήστε εδώ!

Μην ξεχάσετε πως πρέπει να συνοδεύεστε από μια κυρία! Το Δεκέμβρη, στο 5ο GGD, θα είμαι και εγώ εκεί!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.