H Yahoo! θέλει, o Ballmer όχι

Όπως είναι φυσιολογικό, η επόμενη ημέρα μετά την ακύρωση της διαφημιστικής συμφωνίας με το Google βρίσκει την Yahoo! να μετράει τις πληγές της, ενώ παράλληλα κοιτάει ξανά προς την πλευρά της Microsoft. Αν και έχουν περάσει μόλις 6 μήνες από την απόρριψη της πρότασης εξαγοράς από την Microsoft το σενάριο φαίνεται να κερδίζει ξανά πόντους, με βάση μια δήλωση του CEO της Yahoo! Jerry Yang. "Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η Microsoft είναι να αγοράσει την Yahoo!" δήλωσε με προφανή σκοπό να διερευνήσει εκ νέου της προθέσεις της κατασκευάστριας εταιρίας -μεταξύ άλλων - των Windows.

Η απάντηση της Microsoft ήρθε δια στόματος Steve Ballmer μόλις λίγες ώρες αργότερα. Σύμφωνα με το Mashable η απάντηση που έδωσε ήταν ένα απλό «όχι», για να συμπληρώσει αμέσως μετά πως η εταιρία του δεν ενδιαφέρεται να επανεξετάσει καμία πρόταση εξαγοράς αναφορικά με το Yahoo! καθώς το σενάριο έκλεισε οριστικά πριν αρκετούς μήνες.

Οι δηλώσεις Ballmer:

"We are not interested in going back and re-looking at an acquisition. I don't know why they would be either, frankly," και συμπλήρωσε.. "We tried at one point to do a partnership around search, not advertising. That didn't work either, so we moved on, and they moved on."

[via, via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.