Τέλος στην συμφωνία με την Yahoo! βάζει η Google

Συνεργασία τέλος για την Yahoo! και την Google. Όπως ανακοίνωσε ο David Drummond, CLO (Chief Legal Officer) της Google, η εταιρία του αποχωρεί από την διαφημιστική συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ των δυο κολοσσών τον περασμένο Ιούνιο, και ενώ η Yahoo! βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για πιθανή εξαγορά από την Microsoft. Η συμφωνία προέβλεπε την προβολή διαφημίσεων του Google Adwords στα αποτελέσματα των αναζητήσεων της Yahoo! καθώς επίσης παράλληλη προβολή και στα υπόλοιπα sites του ομίλου της Yahoo!. Ως κύριο λόγο για την ακύρωση της συμφωνίας ο Drummond ανέφερε τα νομικά κολλήματα που προέκυπταν από την συνεργασία καθώς και την συνεχιζόμενη αρνητική στάση από ορισμένες διαφημιστικές εταιρίες.

Αναλυτικά:

However, after four months of review, including discussions of various possible changes to the agreement, it's clear that government regulators and some advertisers continue to have concerns about the agreement. Pressing ahead risked not only a protracted legal battle but also damage to relationships with valued partners. That wouldn't have been in the long-term interests of Google or our users, so we have decided to end the agreement.

Όπως γίνετε αντιληπτό, την δεδομένη χρονική στιγμή αυτή η εξέλιξη είναι ότι χειρότερο για την οικονομική ευημερία της Yahoo!, η οποία φυσικά δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.