Συνέντευξη με την Kristin Kreuk - Smallville

Έχω την εντύπωση ότι εδώ θα πρέπει να γράψω λίγα πράγματα για την Kristin Kreuk. Δυστυχώς δεν μπορώ να την περιγράψω επαρκώς με λόγια, είναι εκπληκτικά όμορφη και μοναδικά ταλαντούχα βλέπετε. Τα τελευταία 5 χρόνια πρωταγωνιστεί σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, το Smallville, ενώ θεωρείται και από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood καθώς είναι μόλις 23 ετών. A και κάτι τελευταίο, κάτω από αυτή την γραμμή ξεκινάει η αποκλειστική συνέντευξη της στο Away.gr!!

Away.gr: Hello Kristin, ευχαριστούμε πολύ που δέχθηκες να μας μιλήσεις. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την συνέντευξη ρωτώντας καταρχήν πως πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με την υποκριτική.

Kristin Kreuk: Γεια σας αγαπητό Away! Χαίρομαι πολύ που μου δίνετε η ευκαιρία να μιλήσω σε μια σελίδα από την Ευρώπη! Η υποκριτική μπήκε στην ζωή μου εντελώς τυχαία. Όταν ήμουνα στο Eric Hamber HS (αντίστοιχο Λύκειο) ήμουνα στην θεατρική ομάδα ώσπου μια μέρα η καθηγήτρια με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για ένα ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά του Καναδά που επρόκειτο να ξεκινήσει, το Edgemont, γιατί έψαχναν ένα κορίτσι με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασε η ιδέα, καθώς ήθελα να σπουδάσω ψυχολογία, τελικά την αποδέχθηκα, και μέχρι σήμερα δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή γιατί η ζωή μου έχει γίνει πολύ συναρπαστική!

A: Πιστεύεις ότι έχει βοηθήσει η εξωτερική σου εμφάνιση την καριέρα σου μέχρι τώρα;

Κ.Κ.: Όχι δεν το νομίζω, στον βαθμό τουλάχιστον που πιστεύει ο κόσμος. Στην οντισιόν για το Smallville θυμάμαι πως είχα δει πολύ εντυπωσιακές ηθοποιούς, αλλά τελικά η παραγωγή από ότι διαπίστωσα έδινε πάρα πολύ μεγάλο βάρος και στο υποκριτικό κομμάτι. Για να στο κάνω πιο ξεκάθαρο, ναι πιστεύω ότι με βοήθησε αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν ο μόνος λόγος για να πάρω κάποιους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

A: Στο Smallville βρισκόμαστε ήδη στη 5η σεζόν (σ.σ. στην Αμερική) , και μάλιστα στο τέλος της. Θα υπάρξει και 6η σεζόν ή φέτος ολοκληρώνεται η σειρά.

Κ.Κ.: Ναι θα υπάρξει και 6η σεζόν η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία μας.

A: Στο τέλος της σειράς τελικά τι θα γίνει; Θα είσαι μαζί με τον Clark; Θα τον δούμε ντυμένο Superman; Το ρωτάω αυτό γιατί βάση των comics η Lana δεν είναι η αγαπημένη του Superman, είναι μια πολύ στενή φίλη και παιδικός του έρωτας που ουσιαστικά τελειώνει πριν ο Clark πάει στην Μητρόπολη.

Κ.Κ.: Ναι έχεις δίκιο, αλλά όλα αυτά τα χρόνια το Smallville έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή προσωπικότητα, έχει διαχωρίσει την ιστορία του από το κλασσικό Superman. Πάρε για παράδειγμα τον Lex (σ.σ. Lex Luthor, ο μεγάλος αντίπαλος του Superman) ο οποίος στο comic εμφανίζεται πρώτη φορά στην Μητρόπολη ενώ στο Smallville είναι φίλος του Clark από τα νεανικά του χρόνια. Αν και δεν ξέρω αυτή την στιγμή το τέλος της σειράς δεν θα μου φαινόταν περίεργο να είχε ένα happy-end για την Lana και τον Clark, το αξίζουμε άλλωστε!
A: Μετά το τέλος του Smallville τα σχέδια σου περιλαμβάνουν τον κινηματογράφο ή θα συνεχίσεις στην τηλεόραση;

Κ.Κ.: Χμμ, όταν τελειώσει το Smallville μάλλον θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστώ και μετά θα δω τι προτάσεις θα μου έχουν γίνει και θα αποφασίσω τότε. Σίγουρα θέλω να κάνω πολύ κάτι μεγάλο στον κινηματογράφο (σ.σ. ‘Blockbuster’ είναι η ακριβής λέξη που χρησιμοποίησε η Kristin) αλλά πιστεύω πως είμαι σχετικά μικρή και έχω αρκετό χρόνο για κάτι τέτοιο. Μέσα στο 2006 πάντως θα βγει και το Partition το οποίο είναι μια εξαιρετική παραγωγή με πολύ καλούς ηθοποιούς όπως η Neve Campbell (σ.σ. γνωστή από τα Scream) και ο Jimi Mistry.

A: Μέσα στο καλοκαίρι θα βγει και το Superman Returns στους κινηματογράφους. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Superman που έχουν την απορία γιατί το Cast της ταινίας δεν αποτελείται από το Cast του Smallville, με δεδομένη την επιτυχία της σειράς τα τελευταία χρόνια και το γεγονός πως ο κόσμος σας έχει συνηθίσει αρκετά στους συγκεκριμένους ρόλους που έχετε. Ποια η γνώμη σου;

Κ.Κ.: Όπως σου έχω πει ήδη το Smallville έχει διαχωρίσει την ιστορία του από την κλασσική ιστορία του Superman. Έτσι θα ήταν πολύ περίεργο να δει ο κόσμος μια ταινία με ηθοποιούς που τους έχει συνηθίσει σε διαφορετικούς ρόλους, καθώς για παράδειγμα από ότι ξέρω ο ρόλος μου στην ταινία είναι αρκετά μικρός ενώ μερικοί άλλοι χαρακτήρες της σειράς δεν υπάρχουν καν. Θα μπέρδευε δηλαδή τον κόσμο να δει δύο διαφορετικές εκδοχές του Superman με τους ίδιους ηθοποιούς, άσε που θα ήταν και πολύ κουραστικό για εμάς καθώς το Smallville απαιτεί πραγματικά πολύωρα και εξαντλητικά γυρίσματα. Είναι δεδομένο πάντως πως θα είμαστε στην πρεμιέρα της ταινίας το καλοκαίρι και φυσικά και θα την στηρίξουμε από την πλευράς μας.

A: Το όνομα της σελίδας μας είναι “away”, τι σημαίνει για την Kristin away; Περιέγραψε μας κάτι που ταιριάζει στο μυαλό σου με την λέξη.

Κ.Κ.: Ναι το είδα! Για εμένα το away σημαίνει ουσιαστικά ηρεμία, διακοπές με άτομα που με αγαπούν και με νοιάζονται, μακριά από υποχρεώσεις, γυρίσματα και γενικά κούραση. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες μάλιστα της Αθήνας είχα έρθει μαζί με την οικογένεια μου για να παρακολουθήσω μερικά αθλήματα της Εθνικής ομάδας του Καναδά και είχαμε πάει σε μερικά μέρη της Αθήνας, έχετε ωραία μέρη!

A: Σε πολλά επεισόδια του Smallville ειδικά στις πρώτες σεζόν γίνεται έντονη αναφορά στην ελληνική μυθολογία και στον ελληνικό πολιτισμό. Ποια η σχέση σου, αν υπάρχει, με την Ελλάδα; Έχεις επισκεφθεί την χώρα μας, σχεδιάζεις να έρθεις στον μέλλον;

Κ.Κ.: Ναι, ο Alfred Gough από ότι ξέρω είναι μεγάλος θαυμαστής της ελληνική μυθολογίας και όποτε είχε την δυνατότητα έκανε μέσα στο σενάριο της σειράς σχετικές αναφορές. Στην Ελλάδα όπως σου είπα έχω έρθει, αλλά δεν είχαμε τον χρόνο να επισκεφθούμε άλλα μέρη πέρα από την Αθήνα. Στα ελληνικά νησιά δυστυχώς δεν έχω πάει αλλά ξέρω ότι έχετε απίστευτα μέρη για διακοπές και πιστεύω πως σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα επισκεφθώ την Ελλάδα για διακοπές!

A: Τι εύχεσαι για τον εαυτό σου; Ποιοι είναι οι στόχοι σου, επιδιώξεις σου για το μέλλον;

Κ.Κ.: Θέλω να είμαι καλά, να έχω υγεία εγώ και η οικογένεια μου, και να έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους στην δουλειά μου, όπως έιναι το team του Smallville!

A: Kristin για ακόμα μια φορά σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνέντευξη και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον!

Μικρά Μικρά για την Kristin Kreuk:
- Έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε διαφημίσεις της Greenpeace και της Neutrogena.
- Από ηθοποιούς θαυμάζει την Cate Blanchett και την Jodie Foster.
- Έχει μοβ ζώνη στο καράτε.
- Δεν καπνίζει.
- Έχει ψηφιστεί στην 18η θέση των πιο “Desirable Women on Earth” του askmen.com το 2005

Σχολιάστε >
27 σχόλια
|
Κατηγορίες:

27 απαντήσεις στο “Συνέντευξη με την Kristin Kreuk - Smallville”

  1. [...] ηθοποιός Kristin Kreuk, με την οποία είχαμε την χαρά να μιλήσουμε πριν περίπου δύο χρόνια, θα είναι η κεντρική [...]