Συνέντευξη: Erica Durance


Τον Απρίλιο του 2006 το
Away.gr πήρε συνέντευξη από την Kristin Kreuk. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι η ‘μοιραία’ γυναίκα του Smallville, μιας από τις πιό πετυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια στην Αμερική καθώς έχει τον ρόλο της Lana Lang, που διεκδικούν αμφότεροι τόσο ο Clark KentSuperman όσο και Lex Luthor.  Τις συνεντεύξεις της νεάς σεζόν τις ξεκινάμε λοιπόν ακριβώς από το ίδιο σημείο που τις αφήσαμε. Smallville λοιπόν και Erica Durance! H τηλεοπτική Lois Lane αν και δεν ήταν από τα αρχικά μέλη του Cast τις πρώτες χρονιές έχει καταφέρει και έχει κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού με την εμφάνισή και τις υποκριτικές της ικανότητες. So, Erica Durance is away, και μας μιλάει για την έκτη season του Smallville και την σχέση με την Kristin Kreuk, σχολιάζει το Superman Returns, ενώ τέλος μας αποκαλύπτει τα μυστικά του Butterfly Effect 2! Απολαύστε την!

Away.gr: Ευχαριστούμε που δέχθηκες να μας μιλήσεις καταρχάς. Aπό ότι ξέρουμε έχεις εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα αυτό τον καιρό καθώς  γυρίζετε τα νέα επεισόδια του Smallville, ενώ παράλληλα έχεις και κάποιες άλλες ταινίες στα σκαριά, σωστά;

Erica Durance:  Γεία σας! Ναι είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες τρέχουμε πάρα πολύ όλοι μας και έχουμε απίστευτα σκληρό πρόγραμμα. Να φανταστείς πριν 3 μήνες ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του Butterfly Effect 2 και σχεδόν αμέσως ξεκινήσαμε εδώ (σ.σ. Vancouver, Canada) τα καινούργια επεισόδια του Smallville. Κάπου ανάμεσα πηγαίνω και στο Los Angeles, όπου συζητάμε για μια καινούργια ταινία. Πολύ κούραση πραγματικα...

Α: Τι καινούργιο θα δούμε στην έκτη season του Smallville; Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς αφήσαμε εσένα και την μητέρα του Clark μέσα σε ένα αεροπλάνο που έπεφτε, τον Clark κάπου χαμένο στο διάστημα και τον Lex Luthor μεγάλο νικητή με την Lana στο πλευρό του.

E.D.: Ναι έτσι είναι, αν και δεν μπορώ να αποκαλύψω πάρα πολλά στοιχεία το σίγουρο είναι ότι τελικά όλοι θα βγούμε ζωντανοί από τους διαφόρους κινδύνους που αντιμετωπήσαμε. Τώρα μπορεί όλες αυτές οι καταστάσεις που είδατε στο περσινό τελευταίο επεισόδιο να αλλάξουν γενικά κάποιες σχέσεις και καταστάσεις! Γενικότερα την φετινή χρονιά θα δείτε σίγουρα τον πιό ‘κακό΄ Lex Luthor από την αρχή της σειράς ενώ μέσα στον χρόνο θα γίνουν αρκετές ανατροπές, που ουσιαστικά θα φέρνουν το σενάριο στα ακρά.

Α: Ποιά είναι η σχέση σου με την Lana εντός και εκτός σειράς;

E.D.: Μου δίνεις μια καλή ευκαιρίοα να βάλω τα πράγματα στην θέση τους. Σε σχέση με την σειρά, όπως σου είπα και πιό πάνω, θα γίνουν αρκετές ανατροπές. Mιa από αυτές έχει να κάνει με την σχέση μου με την Lana. Εκτός του πλατό είμαστε πραγματικά πολύ καλές φίλες. Δεν θα σου πω ότι κάνουμε κολλητή παρέα, αλλά καταλαβαίνει η μια την άλλη… δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω… έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας, μια περίεργη χημεία. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βγεί όλοι μαζί έξω και έχουμε περάσει πραγματικά πολύ όμορφα.

Α: Θέλω τα σχόλια σου για το Superman Returns, η Kristin πριν μερικούς μήνες μας είπε ότι είναι καλύτερο, που διάλεξαν άλλους ηθοποιούς για τους ρόλους σας στην ταινία. Εσύ πως κρίνεις αυτή την επιλογή;

E.D.: Ξέρεις κατί; Μερικές φορές, τις περισσότερες για να είμαι ακριβής, δεν μας ρωτάει κανένας. Δηλαδή θέλω να σου πω, ότι δεν μας έγινε καμία επίσημη πρόταση από την εταιρία παραγωγής. Άρα δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα παιδιά. Σχετικά με την ταινία τώρα, την είδα και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε και για τα εφέ της αλλά και για την διαφορετικότητα της ιστορίας. Μου άρεσε πολύ και η ερμηνεία του Kevin Spacey (Lex Luthor)

Α: Ας πάμε λίγο και στην νέα σου ταινία, το Butterfly Effect 2. Είναι η συνέχεια μιας αρκετά επιτυχημένης ταινίας. Τί θα δούμε σε αυτό το δεύτερο ‘φαινόμενο’; Είδαμε στο επίσημο trailer της ταινίας αρκετά προκλητικές σκηνές, μήπως σιγά σιγά πετάς από πάνω σου την ταμπέλα του ‘καλού κοριτσιού’;

E.D.: Κοίταξε, όλοι οι συντελεστές θέλουμε να πιστεύουμε πως δημιουργήσαμε κάτι διαφορετικό και ότι δεν ανακυκλώσαμε το σενάριο της πρώτης ταινίας, αλλάζοντας μόνο τους ηθοποιούς και τα σκηνικά. Μέσα στην ταινία υπάρχουν αρκετές ‘ενδιαφέρουσες’ στιγμές είναι η αλήθεια, αλλά πάντα με σεβασμό στον θεατή. Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε, αυτό είναι σίγουρο. Αν ρωτάς πάντως την άποψη μου, δεν είχα κάνενα πρόβλημα, γιατί θεωρώ τις συγκεκριμένες σκηνές sexy και όχι πρόστυχες!

Α: Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφηση;

E.D.: Φυσικά και όχι! Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ειλικρινά. Θέλω να κάνω πράγματα μέσα από ταινίες και σειρές, στις οποίες θα συμμετέχω και όχι από εξώφυλλα περιοδικών με αυτό το περιεχόμενο.

Α: Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι των λέξεων. Θα σου λέμε ένα όνομα και θα μας απαντάς με ένα επίθετο.

E.D.:

Kristin Kreuk - ταλαντούχα

Tom Welling (Clark Kent) – γοητευτικός (πολύ καλό παιδί!)

David Palffy (ο συζηγός της) – Ο αγαπημένος μου!! (γέλεια)

Eric Lively (πρωταγωνιστής στο Butterfly Effect 2) – πλακατζής (‘Funny Guy’ όπως χαρακτηριστικά μας είπε)

 Α: Erica σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.