UE Boom, Ξέρω Πώς Άκουγες Μουσική Φέτος Το Καλοκαίρι

ue-boom

Ένα φορητό Bluetooth ηχείο, με ήχο σε 360° που θα θέλατε να έχετε μέσα στο σπίτι, αλλά θα το αγαπήσετε έξω από αυτό.

Το UE Boom συνδέετε πολύ εύκολα με το κινητό σας τηλέφωνο και μπορεί να αναπαράγει τις μουσικές σας επιλογές για τουλάχιστον 15 ώρες, όσοι είναι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Αν θέλετε να μάθετε πόση μπαταρία σας απομένει σας την εκφωνεί όταν πατήσετε ταυτόχρονα τα τεράστια «+» και «-» που έχει για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Η φόρτισή του γίνετε με ένα απλό mini USB καλώδιο, χρήσιμο χαρακτηριστικό για να μη κουβαλάς πολλούς φορτιστές εάν έχεις Android ή Windows κινητό.

Unpacking

Πριν ακόμα ανοίξεις το πακέτο καταλαβαίνεις ότι είναι ένα υψηλού επιπέδου προϊόν με προσοχή στην λεπτομέρεια. Στην κυλινδρική συσκευασία θα βρείτε, σε νέον χρώμα, το καλώδιο τροφοδοσίας και το τροφοδοτικό για την οικιακή παροχή ρεύματος. Εκεί υπάρχει και η απαραίτητη λαστιχένια κάλυψη για τις υποδοχές mini USB και ήχου 3.5mm που αποτρέπει το νερό και τις σκόνες να μπουν μέσα στην συσκευή.

Από το άνοιγμα του κουτιού και μετά δεν θα το αποχωριστείς. Σε όλη την περίοδο των διακοπών βρισκόταν δίπλα μου ως το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του καλοκαιριού, μετά την πετσέτα θαλάσσης φυσικά. Στο αυτοκίνητο, στην παραλία και στην βόλτα άκουγα συνέχεια και χωρίς διακοπή την φοβερή καλοκαιρινή λίστα τραγουδιών που έφτιαξα και με την βοήθεια της φίλης μου AkouAuto.

Summer 2015 Playlist 

Στην παραλία έπαιρνε θέση πάνω στην πετσέτα, ή και δίπλα μέσα στην άμμο χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Όσες φορές προσπαθούσα να χαμηλώσω την ένταση για να μην ενοχλώ, μου φώναζαν από δίπλα «πιο δυνατά! Είμαστε κι εμείς εδώ!». Δεν το φοβήθηκα εκεί στην αμμουδιά γιατί  την διαβάθμιση IPX4 που έχει στην αντοχή στο νερό μπορεί να δεχθεί πιτσιλιές, λίγο τρεχούμενο νερό, αλλά και άμμο ή χώμα χωρίς θέμα κι αν τύχει και πέσει κάτι πάνω του μπορείτε ακόμα και να το πλύνετε με προσοχή.

Στην παραλία

Το UE Boom είναι ένα νεανικό και παιχνιδιάρικο Bluetooth ηχείο που του αρέσει να τραβάει την προσοχή με τον ήχο και την εμφάνισή του, εκτός από το κλασικό μαύρο βγαίνει σε πολλά έντονα χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων όπως μπλε-κόκκινο, κίτρινο-πετρόλ κ.α. αναζητήστε στα μαγαζιά αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Στην βόλτα

Το UE Boom συνοδεύετε από την επίσημη εφαρμογή για Android και iOS, με το όνομα φυσικά «UE Boom».

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να κάνετε update το firmware του ηχείου σας, και παίξετε με presets στο equalizer φτιάχνοντας δικά σας ή να συνδέσετε δύο UE Boom τα οποία μπορούν να παίζουν την ίδια μουσική σε διαφορετικά δωμάτια ή να γίνουν stereo παίζοντας διαφορετικά κανάλια στο ίδιο δωμάτιο. Ακόμα σας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σαν ξυπνητήρι ή να αλλάξετε το όνομα που εμφανίζει η συσκευή.

Σε απόδοση το UE Boom παράγει ήχο με αρκετά δυνατό μπάσο και καθαρό πρίμα χωρίς παραμορφώσεις, κι έχει σχεδόν την ίδια απόδοση και στις 360° με εξαίρεση το σημείο που έχει τον χειρισμό του. Ταυτόχρονα δουλεύει και σαν συσκευή ανοικτής συνομιλίας και μπορείτε να απαντήσετε σε κάποιο τηλεφώνημα εάν συμβεί την ώρα του πάρτι. Προσοχή μόνο να μην είσαστε βραδάκι με την παρέα στην παραλία και σας πάρει η μαμά σας να σας πει ότι είναι έτοιμο το φαΐ!

Αυτή την στιγμή η τιμή του στην Ελλάδα είναι στα 198,99€ και φτηνό δεν το λες, αλλά δικαιολογείτε από την ποιότητα κατασκευής που έχει, την απόδοση και τις δυνατότητες εκτός και εντός σπιτιού.

Το πάρτι συνεχίζεται παντού!

Στα γρήγορα

Μοντέλο UE BOOM
Τύπος Φορητό ηχείο
Προτεινόμενη χρήση PC, Laptop, Tablet, Smartphone
System Components 1 ηχείo
Τύπος ηχείων Ενεργά
Ισχύς ηχείων 12 Watt
Τεχνολογία σύνδεσης Ασύρματη & Ενσύρματη
Ενισχυτής ήχου Ενσωματωμένος
Λεπτομέρειες συστήματος ηχείων 2 ηχεία
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 6.5 cm x 6.5 cm x 18 cm
Βάρος 540 g
Αυτονομία 15 ώρες.
Σχολιάστε >
270 σχόλια
|
Κατηγορίες:

270 απαντήσεις στο “UE Boom, Ξέρω Πώς Άκουγες Μουσική Φέτος Το Καλοκαίρι”

  1. […] post UE Boom, ξέρω πως άκουγες μουσική φέτος το καλοκαίρι appeared first on […]