Η Apple Παρουσιάζει Το Επόμενο iPad, Το iPad Air 2

ipad-air-2

Η Apple παρουσίασε την επόμενη γενιά του iPad, το iPad Air 2. Η τιμή του ξεκινάει από τα $499 για την έκδοση των 16 GB και φτάνει μέχρι τα $699 για την έκδοση των 128 GB.

Εξωτερικά μπορούμε να πούμε πως είναι μια αντιγραφή του περυσινού iPad Air. Παρ’ όλα αυτά έχει όμως μια σημαντική διαφορά: είναι ακόμα πιο λεπτό. Έχει πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά, ένας αριθμός που οφείλεται στις βελτιώσεις που έγιναν στη δημιουργία της οθόνης. Στο iPad Air δεν υπάρχει το παραμικρό στρώμα αέρα ανάμεσα στην LCD, το γυαλί και τον αισθητήρα αφής. Επιπλέον έχει προσθέσει μια ειδική επίστρωση που μειώνει τις αντανακλάσεις κατά 56%. Τέλος να πούμε πως η Apple έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Touch ID, για την ταυτοποίηση με την χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διάβασε σχετικά: Η Apple παρουσιάζει το iPad mini 3

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Apple αφιέρωσε αρκετά λεπτά για να μιλήσει για την κάμερα του iPad Air 2. Όπως φαίνεται, όσοι “κοροϊδεύαμε” εκείνους που τραβούσαν φωτογραφίες με το iPad, φαίνεται πως ήμασταν στο λάθος στρατόπεδο. Η iSight κάμερα της συσκευής τραβάει φωτογραφίες 8 MP και βίντεο 1080p. Ο φακός έχει διάφραγμα f/2.4 και τα pixels μέγεθος 1,12μ. Ακόμα υπάρχει υποστήριξη για slo-mo βίντεο, λήψη πανοραμάτων με ανάλυση 43 MP και λήψη φωτογραφιών σε burst mode.

ipad-air-2-specs

Το iPad Air 2 χρησιμοποιεί τον καινούργιο A8X επεξεργαστή που βλέπουμε και στα καινούργια iPhones. Σύμφωνα με την εταιρεία αυτός είναι 40% πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο που χρησιμοποιούσε το πρώτο iPad Air. Στην συσκευή συναντάμε και τον M8 επεξεργαστή, ο οποίος καταγράφει δεδομένα όπως τα βήματα που κάνεις. Σημαντική βελτίωση έχουμε και στον τομέα των γραφικών.

Όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, η Apple δίνει την ίδια εκτίμηση που έδινε και στο iPad Air, δηλαδή 10 ώρες χρήσης. Αυτή τη χρονιά η εταιρεία προσθέτει και υποστήριξη για WiFi 802.11ac, κάτι που σημαίνει πως θα μπορείς να σερφάρεις ακόμα πιο γρήγορα όταν είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi.

ipad-air-2-tablets

Σχολιάστε >
9 σχόλια
|
Κατηγορίες:

9 απαντήσεις στο “Η Apple Παρουσιάζει Το Επόμενο iPad, Το iPad Air 2”

  1. […] Η Apple Παρουσιάζει Το Επόμενο iPad, Το iPad Air 2 […]

  2. […] Η Apple Παρουσιάζει Το Επόμενο iPad, Το iPad Air 2 — Away.gr στη Η Apple Παρουσιάζει Το iPad mini 3 […]

  3. […] Στις 29 Οκτωβρίου Το iPad Air 2 Και iPad mini 3 Στην Ελλάδα — Away.gr στη Η Apple Παρουσιάζει Το Επόμενο iPad, Το iPad Air 2 […]

  4. […] Apple κυκλοφόρησε μια καινούργια διαφήμιση για το iPad Air 2, αναδεικνύοντας τους διάφορους τρόπους με τους […]