Επί Πληρωμή Εφαρμογές Και Από Τους Έλληνες Android Developers

android

Η Google πρόσθεσε ακόμα 8 χώρες στη λίστα αυτών όπου οι developers μπορούν να διαθέσουν τις Android εφαρμογές τους με κάποιο αντίτιμο. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα όποιος Android developer από την χώρα μας ήθελε να κυκλοφορήσει κάποια εφαρμογή στο Google Play, έπρεπε να την διαθέσει δωρεάν. Ο μόνος τρόπος να βγάλει χρήματα ήταν μέσα από διαφημίσεις. Και αυτά όπως υποθέτεις ήταν ελάχιστα. Κάτι τέτοιο ωθούσε τους προγραμματιστές στην πλατφόρμα του iOS.

Όπως βλέπουμε στην αντίστοιχη σελίδα της Google, από εδώ και πέρα κάποιος μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή όχι μόνο ως Developer, αλλά και ως Merchant. Ήδη η Google έχει αρχίσει να ενημερώνει μέσω email τους εγγεγραμμένους developers για αυτή την εξέλιξη. Για να αναβαθμίσεις το λογαριασμό σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το σύνδεσμο που θα βρεις μέσα στο Developer's Console.

android-merchant-developers-greece

Πλέον η Ελλάδα έχει "check mark" και στην στήλη των Merchants

Οι υπόλοιπες χώρες που έλαβαν σήμερα το πολυπόθητο ✓ είναι το Λουξεμβούργο, η Ρουμανία, η Σαουδική Αραβία, η Σλοβακία, η Τουρκία, η Ουκρανία και το Βιετνάμ. Έτσι ο συνολικός αριθμός αυτών των χωρών ανέρχεται πλέον σε 45 σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε >
94 σχόλια
|
Κατηγορίες:

94 απαντήσεις στο “Επί Πληρωμή Εφαρμογές Και Από Τους Έλληνες Android Developers”

  1. […] Θυμήσου σχετικά: Επί Πληρωμή Εφαρμογές Και Από Τους Έλληνες Android Developers […]

  2. […] Android One: Στόχος Τα Περισσότερα Smartphones Σε Αναπτυσσόμενες Αγορές — Away.gr στο Επί Πληρωμή Εφαρμογές Και Από Τους Έλληνες Android Developers […]