Στις 29 και 30 Μαΐου Το Συνέδριο DigitalK Γύρω Από Την Ψηφιακή Τεχνολογία

digitalk-conference-2014

Πάνω από 30 ομιλητές θα μοιραστούν τις ιστορίες τους γύρω από την ψηφιακή τεχνολογία στο συνέδριο DigitalK που διεξάγεται στη γειτονική Βουλγαρία στις 29 και 30 Μαΐου. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται και δύο άνθρωποι από την ελληνική startup σκηνή, ο -δικός μας- Δημήτρης Καλαβρός εκ μέρους του Found.ation και ο Γιώργος Γάτος από το incrediblue.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών περισσότεροι από 900 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και συζητήσεις πάνω σε θέματα όπως το πως η ψηφιακή τεχνολογία μεταμορφώνει τη ζωή μας, το μέλλον του eCommerce, τα οικοσυστήματα των startups και τα ψηφιακά νομίσματα.

Ανάμεσα στους ομιλητές συναντάμε ανθρώπους από μερικές εκ των μεγαλύτερων εταιρειών που έχουν σχέση με την τεχνολογία και τα startups στον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς συναντάμε τον Chris Chabot από το Twitter, ο Jambu Palaniapan από το Uber, ο Tony Koinov από το Netflix και η Reshma Sohoni από το Seedcamp. Ακόμα θα ακούσουμε και τον Paul Papadimitriou, ο οποίος ήταν ένας από τους ομιλητές του TEDxAthens 2012 (εδώ μπορείς να ακούσεις τη συνέντευξη που είχε δώσει τότε στο away.gr). Η πλήρης λίστα με τους ομιλητές βρίσκεται στο digitalk.bg/#speakers.

Για όποιον αγοράσει το εισιτήριο του μέχρι τις 15 Μαΐου, το κόστος ανέρχεται στα 52€ (χωρίς ΦΠΑ). Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις ως promo code το "digitalk2014", έτσι ώστε να έχεις έκπτωση 10%. Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια μπορείς να βρεις εδώ.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.