Ήρθε Η Στιγμή Να Γνωρίσουμε Τις Καλύτερες Ιδέες Του StudentsAct

tedxaueb-studentsact-01

Πρόσφατα μάθαμε για τον διαγωνισμό StudentsAct, μια πρωτοβουλία του TEDxAUEB που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αποσκοπεί στο να αναδείξει έξυπνες ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν το πανεπιστήμιο. Τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε τις καλύτερες ιδέες από αυτές που κατέθεσε ο κόσμος κατά τις προηγούμενες εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οργανωτική ομάδα του TEDxAUEB θα παρουσιάσει στο κοινό τις πέντε καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την Πετρούλα Καραγιάννη, μία από τις ομιλήτριες του περυσινού TEDxAUEB, και τον Δημήτρη Κοκκινάκη, από το Impact HUB Athens, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ιδέες για το πως μπορεί να αναδυθεί το πανεπιστήμιο. Τέλος, την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί ένας ομιλητής έκπληξη.

Θυμήσου σχετικάΑναδυόμενα Μονοπάτια, Το Θέμα Του Φετινού TEDxAUEB

Για όποιον δεν πρόλαβε να αγοράσει εισιτήριο, να αναφέρουμε πως στην εκδήλωση θα διεξαχθεί και μίνι-διαγωνισμός κατά τον οποίο θα δοθούν οι τελευταίες προσκλήσεις για το TEDxAUEB 2014.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76). Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή προς όλους.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.