Η Yahoo Ξεπερνάει Σε Κίνηση Τη Google Για Πρώτη Φορά Από Το 2011

marissa-mayer-01

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα οι ιστοσελίδες που ανήκουν στο δίκτυο της Yahoo είχαν περισσότερους επισκέπτες απ’ ότι οι ιστοσελίδες που ανήκουν στο δίκτυο της Google. Τα στοιχεία αυτά αφορούν τους επισκέπτες που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πιο συγκεκριμένα, η Yahoo είχε 196,6 εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ η Google μόλις 192,3 εκατομμύρια. Τα στατιστικά αυτά έρχονται από την ComScore. Η εταιρεία αναφέρει πως στις μετρήσεις που αφορούν τη Yahoo δεν περιλαμβάνεται το Tumblr, το οποίο καταλαμβάνει την 38η θέση στη λίστα, ως ξεχωριστή οντότητα. Αν τα συνδυάσουμε, η διαφορά της Yahoo από τη Google γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Η τελευταία φορά που συνέβει κάτι τέτοιο ήταν το Μάιο του 2011. Τα τελευταία χρόνια η Yahoo κατέγραφε μια σταθερή μείωση στην κίνηση. Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα των αποφάσεων που έχει πάρει η εταιρεία κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου υπό τις οδηγίες της Marissa Mayer.

Η Mayer έχει κάνει πολλές προσπάθειες να ανατρέψει το κλίμα που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στη Yahoo, προχωρώντας μάλιστα και σε πολλές εξαγορές. Ανάμεσα σε αυτές συναντάμε το Tumblr, το Summly, την Astrid και τη Qwiki.

Δες επίσηςΟ David Karp Του Tumblr Παίρνει $81 Εκατ. Για Να Μείνει Στη Yahoo

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Η Yahoo Ξεπερνάει Σε Κίνηση Τη Google Για Πρώτη Φορά Από Το 2011”

  1. Ο/Η zakmackraken λέει:

    το astrid το σταμάτησαν...