Το Facebook Ανοίγει Τη Λειτουργία Για Embedding Όλων Των Posts

Facebook-Wallpapers

Mετά τα Twitter, Instagram και Vine, το Facebook άνοιξε επίσημα πλέον τη λειτουργία για embedding όλων των posts των χρηστών του σε οποιοδήποτε site ή blog στο διαδίκτυο.

Πριν μερικές εβδομάδες το Facebook είχε δώσει αυτή τη δυνατότητα μόνο σε μερικά sites όπως τα Bleacher Report, CNN, The Huffington Post, Mashable και People, ωστόσο αυτό από σήμερα αλλάζει, καθώς η λειτουργία ανοίγει για όλους τους χρήστες. Μέχρι τώρα, για να παραθέσει κάποιος μια ανάρτηση του Facebook, αναγκαζόταν είτε να κάνει αντιγραφή το κείμενο, είτε να πάρει κάποιο screenshot, χωρίς να είναι πολλές φορές γνωστή η πηγή του. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς ο χρήστης, πατώντας πάνω στο βελάκι με τις επιλογές μιας ανάρτησης, επιλέγει το "embed post". Στη συνέχεια ανοίγει ένα μενού απ' όπου μπορεί να αντιγράψει των κώδικα. Το σημαντικό είναι βέβαια, ότι ο αναγνώστης μπορεί να επέμβει σε αυτό το embed post, κάνοντας like, comment ή share.

Για να γίνει embed ένα status update, βίντεο ή μια φωτογραφία θα πρέπει καταρχήν να έχει δημοσιευτεί ως "public", προστατεύοντας έτσι τους χρήστες από τη δημοσίευση προσωπικών αναρτήσεων, χωρίς την έγκριση των ίδιων.

via ]

Σχολιάστε >
18 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.