Η Syntellia Σηκώνει $3 Εκατομμύρια Μέσα Από Ένα Series A Funding Round

syntellia-01

Η Syntellia, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το έξυπνο πληκτρολόγιο Fleksy, ανακοίνωσε μια χρηματοδότηση ύψους $3 εκατομμυρίων στα πλαίσια ενός Series A funding round. Αυτό έγινε πραγματικότητα με τη συμμετοχή των Highland Capital Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Middleland Capital και άλλων θεσμικών και angel επενδυτών.

Πρόκειται για το δεύτερο γύρο χρηματοδότησης που ολοκληρώνει η Syntellia, αφού τον περασμένο Οκτώβρη ανακοίνωσε το κλείσιμο του seed funding γύρου της, κατά τον οποίο συγκέντρωσε $900.000 από επενδυτές από το San Francisco μέχρι και τη Washington.

Με την πιο πρόσφατη χρηματοδότηση, η εταιρεία σκοπεύει να κινηθεί πιο επιθετικά στην αγορά, προκειμένου να φέρει το Fleksy στις οθόνες εκατομμυρίων χρηστών.

Θυμήσου[Συνέντευξη] Η Syntellia Μιλάει Για Το Fleksy Και Την Ομάδα Πίσω Από Αυτό

Αυτή την περίοδο η εταιρεία εργάζεται μεταξύ άλλων πάνω στη beta του Fleksy για την πλατφόρμα του Android. Το ερχόμενο φθινόπωρο, το Fleksy θα γίνει το πρώτο third-party πληκτρολόγιο που θα μπει στην αγορά του iOS μέσα από συνεργασίες με άλλες εφαρμογές. Περισσότερα για αυτό θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το Fleksy, μπορείς να το κάνεις είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή μέσω του App Store, είτε συμμετέχοντας στη beta στο Android δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτή μέσω του Google+.

Παρακάτω βλέπουμε μια μικρή παρουσίαση για το πως λειτουργεί η εφαρμογή:

[via, via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Η Syntellia Σηκώνει $3 Εκατομμύρια Μέσα Από Ένα Series A Funding Round”

  1. […] Δες ακόμα: Η Syntellia Σηκώνει $3 Εκατομμύρια Μέσα Από Ένα Series A Funding Round […]