Facebook Comment, Τώρα Και Με Φωτογραφία

realcombiz.com facebook comment box

Ίσως πολλοί από εσάς έχετε ήδη αντιληφθεί ότι μπορείτε να σχολιάσετε ένα post στο Facebook, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, αντί του συνηθισμένου comment με προτάσεις.

Όπως επιβεβαίωσε το Facebook, εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε σταδιακά να διατίθεται η δυνατότητα σχολίων με φωτογραφίες. Πρώτος επεσήμανε τη διαφορά αυτή ο Product Marketing Manager της devianART, Dan Leveille, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες-σχόλια κάτω από ένα post.

Screen-Shot-2013-06-19-at-11.08.50-AM

Σύμφωνα με το Facebook, το feature αυτό ξεκίνησε να διατίθεται πρώτα στο web, ενώ αργότερα θα έρθει και στα κινητά τηλέφωνα, όπου ο χρήστης θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες μέσω των native εφαρμογών του Facebook. Οι φωτογραφίες-σχόλια θα εμφανίζονται μόνο στις σελίδες με τα προφίλ και όχι στα events.

Eπίσης, υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να προσθέτει και ένα σχόλιο μαζί με το ανέβασμα της φωτογραφίας, ωστόσο, πολλαπλές φωτογραφίες σε ένα σχόλιο, την ίδια στιγμή, ακόμη δεν επιτρέπονται. Το νέο feature υποστηρίζει αρχεία JPEG και PNG, όμως όχι GIF.

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.