Datings Apps: Άνδρες-Γυναίκες Σημειώσατε "1"

gender-distribution

Χρησιμοποιείς dating εφαρμογές προκειμένου να φλερτάρεις, να βρεις το ταίρι που ψάχνεις, να κάνεις σεξ; Αν όχι, τότε πρέπει να ξέρεις ότι πολλοί χρήστες iOS και Android καταφεύγουν σε αυτόν τον τρόπο προκειμένου να βρούνε αυτό που ψάχνουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνδρες χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο τις dating εφαρμογές από τις γυναίκες, σε αναλογία μάλιστα που πλησιάζει το 2:1 υπέρ των αντρών. Έρευνα που έγινε ανάμεσα στις 20 πιο δημοφιλείς dating εφαρμογές με 17 εκ. ενεργούς χρήστες, έδειξε ότι στο Android το 66% είναι άντρες, ενώ το 34% γυναίκες. Πηγαίνοντας στο iOS, η κατάσταση κάπως μοιράζεται, με τους άντρες που χρησιμοποιούν ανάλογες εφαρμογές να φθάνουν το 55% και τις γυναίκες το 45%.

Πιο ενεργοί οι gay χρήστες

Μικρές ηλικίες (18-24) συγκεντρώνει περισσότερο το Android, ενώ όπως υπολογίζεται οι χρήστες ανοίγουν 8 φορές την εβδομάδα τα dating apps για περίπου 71 δευτερόλεπτα. Οι εφαρμογές για gay dating, όπως το Grindr και το Scruff είναι πολύ πιο ενεργές από τις υπόλοιπες, καθώς οι gay άντρες τις ανοίγουν κατά μέσο όρο 22 φορές την εβδομάδα για 96 δευτερόλεπτα.

gender-distribution-by-os-resized-600

age-distribution-by-os-resized-600

Δες ΕπίσηςOS και σεξ στο πρώτο ραντεβού! και Τα εργαλεία του φλερτ στα social media

[ via ]

Σχολιάστε >
30 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.