Το Leap Motion Συναντάει Τα Windows 8

leap-motion-windows-8-01

Θυμάσαι το Leap Motion με την εκπληκτική τεχνολογία που αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών; Αυτές τις μέρες η εταιρεία που το αναπτύσσει κυκλοφόρησε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον, καθώς αυτός χρησιμοποιεί τα Windows 8.

Οι κινήσεις φαίνονται τόσο αρμονικές και απλές που σε κάνουν να θέλεις να το δοκιμάσεις σήμερα κιόλας. Όταν αυτό κυκλοφορήσει, θέλουμε να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στην αγορά. Με $80 μπορείς να αποκτήσεις το Leap Motion και να κάνεις σχεδόν όλα όσα μπορείς να κάνεις με μία touch οθόνη, η οποία συνήθως προσθέτει μερικές εκατοντάδες δολάρια παραπάνω στην τελική τιμή ενός laptop.

Στο blog post που δημοσίευσαν αναφέρουν πως αυτά που βλέπουμε λειτουργούν τόσο στα Windows 7, όσο και στα Windows 8, ενώ την ίδια στιγμή υποσχέθηκαν πως σύντομα θα δούμε και ένα αντίστοιχο βίντεο για το Mac OS. Το Leap Motion θα κυκλοφορούσε αρχικά στις 19 Μαΐου, όμως η εταιρεία μετέφερε την ημερομηνία στις 22 Ιουλίου, επειδή όπως αναφέρει θέλει να βελτιώσει μερικά πράγματα ακόμα στο λογισμικό.

[via, via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Leap Motion Συναντάει Τα Windows 8”

  1. Ο/Η Mageca λέει:

    Έχουν ήδη κάνει συμφωνία με την HP και σύντομα θα έρχεται ενσωματωμένο με τα πρώτα ultrabooks.
    Αντίστοιχες λειτουργίες μπορείς να βρεις και σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν το kinect.