Τα Kindle Fire HD Είναι Πλέον Διαθέσιμα Στην Ελλάδα Και Την Κύπρο

amazon-kindle-fire-hd-01

Από σήμερα όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα από τα Kindle Fire HD και μένουν στην Ελλάδα ή την Κύπρο μπορούν να το κάνουν χωρίς κάτι να τους εμποδίζει. Η Amazon επέκτεινε τη διαθεσιμότητα αυτών των tablets σε 170 νέες χώρες και παρόλο που μπορείς να τα παραγγείλεις από σήμερα, η αποστολή τους θα αρχίσει στις 13 Ιουνίου.

Το Kindle Fire HD 7″ κοστίζει περίπου €225 ($289,03) και το Kindle Fire HD 8,9″ κοστίζει περίπου €292 ($375,13). Αν αντί για τα μοντέλα των 16 GB θέλεις αυτά των 32 GB, θα πρέπει να προσθέσεις ακόμα €25 στην τελική τιμή. Σε αυτές τις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα αποστολής, καθώς και οι φόροι για το τελωνείο, κάτι που σημαίνει πως εσύ δε θα χρειαστεί να πληρώσεις ούτε ευρώ παραπάνω από τα παραπάνω ποσά.

Τα URLs για τα tablets στο Amazon.com:

[via] [image via]

Σχολιάστε >
16 σχόλια
|
Κατηγορίες:

16 απαντήσεις στο “Τα Kindle Fire HD Είναι Πλέον Διαθέσιμα Στην Ελλάδα Και Την Κύπρο”

  1. Ο/Η Mageca λέει:

    Μου βγάζει
    Import Fees DepositEUR 61,83

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Ναι, λογικό είναι. Απλώς, σε αντίθεση με άλλες αγορές που θα κάνεις από ΗΠΑ, στην Amazon πληρώνεις από πριν το φόρο και τίποτα περισσότερο από αυτόν. Σε κάποιο άλλο site θα μάθαινες το ποσό που πρέπει να πληρώσεις για το τελωνείο, αφού το προϊόν έφτανε στο Ελ. Βενιζέλος.
      Το τελικό ποσό μαζί με τα Import Fees είναι περίπου ίδιο με αυτά που αναγράφονται στο παραπάνω άρθρο.

  2. Ο/Η Konstantinos Kritsalos λέει:

    Πρίν το πάσχα ένα φίλος από αμερική μου έφερε ένα Kindle Fire First Gen. Τον αρχικό μου ενθουσιασμό επισκίασε το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κατεβάσω καμία εφαρμογή τόσο απο το site της Amazon καθώς μου ζητούσε αμερικανική πιστωτική κάρτα, όσο και από το google play λόγω του κλειδώματος του Kindle. Μετά απο λίγο ψάξιμο έκανα root τη συσκευή και τώρα έχω ένα κανονικό tablet με άπειρες εφαρμογές. Τα kindle fire μπορούν να είναι πολύ περισσότερα από e-book readers, ψάξτε το ;)