Η Google Τα Βάζει Με Το Evernote Εγκαινιάζοντας Το Keep

Το Keep είναι στην ουσία η απάντηση της Google στη δημοφιλή εφαρμογή για σημειώσεις που ακούει στο όνομα Evernote. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κρατάς σημειώσεις, να δημιουργείς to-do λίστες, να αφήνεις φωνητικές σημειώσεις ή ακόμα και να κρατάς φωτογραφίες. Όπως φαντάζεσαι, όλα αυτά αποθηκεύονται στο Google Drive για να είναι εύκολα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή.

Οι σημειώσεις εμφανίζονται όλες στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής, με μια μορφή που θυμίζει -για όσους το έχουν χρησιμοποιήσει- το Pocket. Μπορείς να τις κάνεις drag and drop για να μετακινήσεις τις πιο σημαντικές στο πάνω μέρος και να τις δώσεις ό,τι χρώμα θέλεις. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερο χρήσιμο αν διαλέγεις τα χρώματα με βάση την κατηγορία τους (π.χ. κόκκινο εργασία, πράσινο αγορές, μπλε προσωπικά κλπ).

Αυτή τη στιγμή το Keep είναι διαθέσιμο είτε μέσω του Google Play (Android 4.0 ή νεότερο), είτε μέσω του web στο drive.google.com/keep. Όσοι έχουν smartphone ή tablet με Android 4.2 ή νεότερο, θα χαρούν να μάθουν πως υπάρχει widget για να προσθέτεις σημειώσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τη συσκυεή. Η Google δεν ανέφερε κάτι για το Keep στην πλατφόρμα του iOS, όμως λογικά θα έρθει και αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα.

[via]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.