To incrediblue είναι.. incredible με το βραβείο στο How To Web

Τον Σεπτέμβρη παρουσιάσαμε στο Away.gr μια νέα ελληνική start-up που δαμάζει τα κύμματα, το incrediblue. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του incrediblue έγινε.. incredible κερδίζοντας το διαγωνισμό Startup Spotlight, στο πλαίσιο του συνεδρίου How To Web στο Βουκουρέστι.

Οι νεαροί που αποφάσισαν μέσω της πλατφόρμας τους να καταργήσουν τις χρονοβόρες, περίπλοκες και ακριβές διαμεσολαβήσεις  από τρίτους παράγοντες με αντάλλαγμα τις διακοπές με σκάφος, έδωσαν ρέστα στο συνέδριο του How To Web. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσουν μια σημαντική διάκριση συνοδευόμενη από 10.000 ευρώ.

Τα ευχάριστα νέα και η επιτυχία του incrediblue διαδόθηκαν σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα σε όλο το internet πράγμα που μαζί με το βραβείο, θα βοηθήσει την ομάδα των έξι θαλασσόλυκων στα επόμενα της βήματα.

Λίγα λόγια για το incrediblue:

  • Θέλει να εξαλείψει τα ταξίδια με σκάφη που επιβαρύνουν τους επιβάτες με αδικαιολόγητο κόστος.
  • Φέρνει για πρώτη φορά όσους έχουν στην ιδιοκτησία τους βάρκες ή σκάφη σε άμεση επαφή με τους wannabe καπετάνιους ή επιβάτες ώστε να βρούν μαζί διαθεσιμότητα, κόστος και προορισμούς που συμφέρουν.
  • Στο site του start-up γίνονται όλα με πολύ απλά βήματα. Οι ιδιοκτήτες φωτογραφίζουν, κοστολογούν την ενοικίαση, ενημερώνουν για την τοποθεσία αναχώρησης, τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά του σκάφους, και τα ανεβάζουν στο site.
  • Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν και να δουν σκάφος, να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες για περισσότερες λεπτομέρειες και εάν προσφέρεται σε ημερομηνίες που το θέλουν, να προχωρήσουν στη συναλλαγή.

Πολλά-πολλά-πολλά συγχαρητήρια από την ομάδα του Away.gr λατρεμένο incrediblue!

Σχολιάστε >
8 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.