Το συνέδριο How to Web επιστρέφει στις 7 και 8 Νοεμβρίου

Σε λιγότερο από δύο βδομάδες, το How to Web θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των startups και της τεχνολογίας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο αυτού του είδους που διεξάγεται στην ανατολική Ευρώπη, αφού τραβάει τα βλέμματα επιχειρηματιών από όλη την περιοχή. Για 2 ημέρες το How to Web 2012 θα φιλοξενήσει ομιλίες ανθρώπων που ίδρυσαν ή εργάζονται σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε ηγετική θέση όσον αφορά τις καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζουν, ενώ παράλληλα φέτος θα δούμε και το Startup Spotlight.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό How to Web θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Νοεμβρίου. Οι ημέρες θα είναι γεμάτες από ενδιαφέροντα keynotes και ομιλίες, αφού μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τον Phil Libin, CEO του Evernote, τον David Noel, VP of Community στο SoundCloud και τον Andrei Alexandrescu, ερευνητή στο Facebook. Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το Startup Spotlight θα διαρκέσει 4 ημέρες, από 6 έως 9 Νοεμβρίου. Σε αυτό συμμετέχουν 32 startups από την περιοχή της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης που αναπτύσσουν web εφαρμογές και στοχεύουν σε μια παγκόσμια αγορά. Πέρα από την προβολή μέσω των media, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές από τους μέντορες και να μιλήσουν με επενδυτές που θα βρίσκονται στο συνέδριο. Στο τέλος, θα διατεθούν $20.000 στις καλύτερες startups. Το πλήρες πρόγραμμα του Startup Spotlight βρίσκεται εδώ.

Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, το εισιτήριο για το φετινό How to Web κοστίζει €200, ενώ όσοι σκοπεύουν να προμηθευτούν το δικό τους αργότερα, αυτό θα κοστίζει $250. Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε το 2012.howtoweb.co.

Οι αναγνώστες του Away.gr μπορούν να συμπληρώσουν στο πεδίο του promotional code το "AWAY_GR" και θα έχουν έκπτωση 10% για αγορά μέχρι 5 εισιτηρίων ο καθένας.

Σχολιάστε >
27 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.