Η Μicrosoft παρουσιάζει το Skype για Windows 8

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη διάθεση των Windows 8, η Microsoft ανακοινώνει την έκδοση του Skype, "κομμένη και ραμμένη" στις προσταγές των Windows 8.

Μοντέρνα Σχεδίαση, Live Tiles παντού

Το Skype για Windows 8 είναι γρήγορο και εύκολο με μοντέρνο σχεδιασμό και κατασκευασμένο ώστε να είναι εύκολο στη χρήση με την αφή, όπως θα ήταν χρησιμοποιώντας το ποντίκι σε κάποιο σταθερό υπολογιστή. Από τη στιγμή που εγκατασταθεί η εφαρμογή μέσω του Windows Store, ένα live tile εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή με τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις. Επίσης, με τη λειτουργία Skype side-by-side, ο χρήστης μπορεί να βρίσκεται σε κλήση με το αγαπημένο του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας συγχρόνως άλλες εφαρμογές των Windows 8, όπως το να βλέπει φωτογραφίες να περιηγείται στο ίντερνετ, ή να χρησιμοποιεί τους χάρτες.

Favourite People

Το Skype σου δείχνει τα μηνύματα, τις κλήσεις, τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα, αυτούς που επικοινωνείς πιο συχνά. Πρόσθεσε τις αγαπημένες σου επαφές και κατά το άνοιγμα της εφαρμογής θα εμφανίζονται οι πρόσφατες συνομιλίες και κλήσεις από αυτά τα άτομα.

Διαθέσιμο κάθε στιγμή

Το νέο Skype για Windows 8 είναι προσβάσιμο οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο χρήστης, ανεξάρτητα αν χρησιμοποιεί PC, laptop, tablet, καθώς η εφαρμογή λειτουργεί στο παρασκήνιο χωρίς ωστόσο να επιβαρύνει την μπαταρία του συστήματος. Ο χρήστης είναι συνεχώς συνδεδεμένος, ακόμα και αν ασχολείται με μια άλλη εφαρμογή, καθώς μπορεί να λαμβάνει κλήσεις φωνητικές και βίντεο οποιαδήποτε στιγμή. Τα Windows 8 θα ειδοποιήσουν άμεσα τον χρήστη για νέες ειδοποιήσεις και κλήσεις.

People application

Ο χρήστης μπορεί μέσω αυτής της λειτουργίας να συνδεθεί με τον λογαριασμό που έχει στη Microsoft, ώστε όλες του οι επαφές να εμφανιστούν αυτόματα και στο Skype, με όλες τις πληροφορίες όπως φωτογραφίες, αλλά και την πιο πρόσφατη social δραστηριότητα σε Facebook και Twitter.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για download στις 26 Οκτωβρίου μέσα από το Windows Store, κατά την επίσημη διάθεση των Windows 8.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.