Ο Τim Cook ζητά συγνώμη για τους χάρτες και προτείνει... τον ανταγωνισμό

Εδώ και περίπου μια βδομάδα, η Apple παρουσίασε το iOS6 με Apple maps και από την πρώτη στιγμή τα παράπονα των χρηστών πολλαπλασιάζονταν από τις αστοχίες στην απεικόνιση των χαρτών, οι οποίες από ένα σημείο και μετά έγιναν αντικείμενο χιουμοριστικών σχολίων και εικόνων.

Σήμερα, ουσιαστικά ο Tim Cook παραδέχεται ότι η Apple απέτυχε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την απογοήτευση που έφερε σε όλους τους χρήστες iOS6, κάνοντας  ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί αυτή η εικόνα. Ο Tim Cook, στη δήλωσή του αναφέρει ότι περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες iOS6 χρησιμοποιούν το Apple maps, με ολοένα και περισσότερους να προστίθενται μέρα με τη μέρα, κάτι που βοηθάει ιδιαίτερα στη βελτίωσή τους, μέσα από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.

Στο σημείο αυτό ο Tim Cook προχωρά ένα βήμα παραπέρα και προτείνει σε όλους τους χρήστες να κατεβάσουν διαφορετικά map apps προκειμένου να εξυπηρετηθούν, όπως Bing, MapQuest, Waze, ή ακόμα τους χάρτες των Google και Nokia, κατεβάζοντας την εφαρμογή μέσα από την ιστοσελίδα τους, κάτι που αποτελεί πρωτοφανή κίνηση για τον Tim Cook και την Apple. Στην ουσία ο Tim Cook προτείνει οι πελάτες της Apple να χρησιμοποιήσουν τον ανταγωνισμό.

 

Ολόκληρη η δήλωση του Tim Cook έχει ως εξής:

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.