Σε έναν absolut κόσμο γεμάτο τέχνη

Όταν περπατάμε στο δρόμο τις περισσότερες φορές δεν κοιτάμε γύρω μας την γοητεία της πόλης. Κτήρια γκρίζα, αφισοκολλημένα ή ζωγραφισμένα, κάποια από αυτά γερασμένα από το χρόνο στέκονται ανάμεσα σε μοντέρνες παρουσίες. Η πόλη θα είναι πάντα η ίδια όταν δεν υπάρχει η absolut.

H vodka Absolut συνδέει το brand της με την δημιουργικότητα, την τρέλα, την ενέργεια, την έμπνευση και την τέχνη. Στις προωθητικές της ενέργειες συνεργάζεται με καλλιτέχνες και με στόχο να δημιουργήσει έναν absolut κόσμο. Η τελευταία της digital καμπάνια το έχει καταφέρει. Με την βοήθεια του smartphone, του google street view και με πέντε απλές κινήσεις μπορείς να γίνεις εσύ ο καλλιτέχνης στην πόλη σου, να ζωγραφίσεις και να φτιάξεις ένα κόσμο χωρίς όρια στη φαντασία. Η καμπάνια "Αbsolut Inspire" φτιάχτηκε από τους Iris Gavric & Daniel Otterbein με όχημα ένα Augmented Reality Street Art application.

Μπορείτε να δείτε την καμπάνια στο video που ακολουθεί:


Future Lions 2012: Absolut Inspire from Daniel Otterbein on Vimeo.

Τελευταία παρατηρούμε πως οι ενέργειες των brands συνδεόνται με αφηρημένες έννοιες, απλές ιστορίες και ζητούν με τους πιο απίθανους τρόπους τη συμμετοχή του κοινού. Ποτά, τρόφιμα, αντικείμενα, υπηρεσίες κτλ επενδύουν ώρες, χρόνο, σκέψη και χρήματα για να μεταφράσουν το brief "engage" σε πραγματικότητα. Δραστηριοποιούνται και απευθύνονται στον κόσμο των social media όπου το κοινό είναι πιο ενεργό από ποτέ και έχει σημασία για αυτά να το εμπλέξουν με τις ενέργειές τους που κάποιες φορές είναι πετυχημένες και άλλες όχι.

 

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.