Το Angry Birds Space κυκλοφόρησε για iOS/Android/PC/Mac

Οι fans των Angry Birds ανυπομονούσαν να δουν μία ακόμα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της Rovio. Σήμερα κυκλοφόρησε το Angry Birds Space για iOS/Android/PC/Mac μέσω των αντίστοιχων online καταστημάτων, φέρνοντας μαζί του 60 νέες πίστες για αρχή, γεμάτες με νέα physics, χρώματα, power-ups αλλά και πουλιά.

Η Rovio διατήρησε και εδώ την ίδια κεντρική ιδέα που έκανε τα Angry Birds τόσο επιτυχημένα, προσθέτοντας νέα στοιχεία στο gameplay του παιχνιδιού. Τα πουλιά πλέον θα ακολουθούν διαφορετική τροχειά όταν βρίσκονται σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας και διαφορετική όταν μπαίνουν μέσα σε κάποιο βαρυτικό πεδίο. Οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να καταφέρουν να πάρουν και τα 3 αστέρια σε κάθε πίστα. Καθώς προχωράνε στο παιχνίδι, θα κερδίζουν power-ups που ονομάζονται Space Eagles και έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μία καταστροφική σκουληκότρυπα. Αν τελειώσουν, πάντα μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα μέσω ενός in-app purchase.

Παίζοντας τις πρώτες πίστες του Angry Birds Space, κατέληξα στο συμπέρασμα πως άξιζε η αναμονή για το νέο παιχνίδι της Rovio. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα links για να κατεβάσετε κάθε μία από τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.