Tablet 23 ιντσών από την Lenovo, γιατί το iPad είναι μικρό

Lenovo Logo

Το iPad το θεωρώ ως τον -σχεδόν- τέλειο αντικαταστάτη του laptop μου. Ελαφρύ, μικρό σε διαστάσεις, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και με ασύγκριτη φορητότητα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά όλων των tablets εξάλλου. Όμως, η Lenovo σκέφτηκε τελείως διαφορετικά και ετοιμάζει το πρώτο tablet με οθόνη.. 23 ιντσών!!

Ο William Cai, senior marketing specialist της Lenovo, δήλωσε ότι το τεράστιο αυτό tablet θα είναι για οικιακή και όχι για on-the-go χρήση. Στα πρότυπα των iMac και των all-in-one desktops, ίσως να έχει νόημα η δημιουργία ενός τέτοιου tablet. Αν συνυπολογίσουμε ότι η μεταφορά του από το ένα δωμάτιο στο άλλο θα είναι εύκολη και οι πιθανές χρήσεις του είναι πολλαπλές, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα κίνηση που ίσως να ακολουθήσουν κι άλλοι κατασκευαστές στο μέλλον.

Ακόμα, με την χρήση εξωτερικού πληκτρολογίου, θα μπορεί να λειτουργήσει ως κανονικός desktop υπολογιστής. Τα Microsoft Windows 7 θα εφοδιάζουν το tablet της Lenovo κάνοντας την καθημερινή αναζήτηση προγραμμάτων εύκολη. Ακούγεται ως λογική επιλογή αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι απλοί χρήστες υπολογιστών είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με το περιβάλλον των Windows.

Το λανσάρισμα της συσκευής αναμένεται να γίνει μέσα στο 2011 ενώ η τιμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αφού υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα για τους ανθρώπους της Lenovo όπως το βάρος αυτού του 23ιντσου tablet..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.